Aναστασία Γιάμαλη - Aπαντά στα σχόλια για το πρόσωπό της: «Δείτε με πριν με κατεβάσουν»

Απολαυστικά στιγμιότυπα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αναστασία Γιάμαλη έκανε δυναμική πρεμιέρα με τη νέα της εκπομπή Εξελίξεις τώρα, η οποία προβάλλεται στο κανάλι Mega, και αμέσως βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι μόνο για το περιεχόμενο της εκπομπής αλλά και για τις εκφράσεις της μπροστά στην κάμερα.

Αν και είναι άγνωστη η πρόθεση όσων ρώτησαν «Τι συμβαίνει με το πρόσωπό της», η Αναστασία Γιάμαλη απέδειξε ότι δεν διστάζει να απαντήσει ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα σχόλια με ακομπλεξάριστο ύφος και χιούμορ.

Aναστασία Γιάμαλη

Καρέ-καρέ οι απαντήσεις της Αναστασίας Γιάμαλη

Η Αναστασία Γιάμαλη δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα γράφτηκαν και απάντησε με ένα... μπαράζ αναρτήσεων στο Instagram. «Υπάρχουν καλύτερες και πιο τρομακτικές εκφράσεις! Θέλω να είστε ευρηματικοί-ες», σημείωσε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες γράφει συγκεκριμένα «Δείτε με πριν με κατεβάσουν.

Aναστασία Γιάμαλη

Aναστασία Γιάμαλη

Η εκπομπή Εξελίξεις τώρα εστιάζει στις τρέχουσες ειδήσεις και τα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Η Αναστασία Γιάμαλη είχε δηλώσει πρόσφατα: «Στόχος μας είναι να γίνουμε τηλεοπτική συνήθεια τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου και να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Πώς θα το πετύχουμε; Με σκληρή δουλειά και όρεξη για την ενημέρωση του κόσμου. Μια ενημέρωση σφαιρική, χωρίς παρωπίδες, χωρίς απόκρυψη θεμάτων. Δεσμευόμαστε για δημοσιογραφία με αξιοπρέπεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια, ότι η μεταγραφή της είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ωστόσο η Αναστασία Γιάμαλη είχε απαντήσει: «Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας. Δεν αλλάζω χρώματα, αξίες και ιδεολογία ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος που με παρακολουθούσε, με συμπαθούσε ή θεωρούσε ότι υπάρχει μία συναντίληψη στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα χάρηκε που θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο βήμα μέσα από το οποίο θα μπορώ να εκφράζομαι και να δημοσιογραφώ.Υπήρχε και ένας κόσμος που το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, του τύπου ότι τα μεγάλα κανάλια "φιμώνουν". Δεν είναι όλα τα μεγάλα κανάλια το ίδιο». (Δείτε αναλυτικά όλα όσα είχε πει η ίδια εδώ)