Βάσω Καζαντζίδη: Τι απαντά στα σενάρια ότι ο Στέλιος ήθελε να τον ενσαρκώσει ο Απόστολος Γκλέτσος - «Ποτέ δεν...»

Τι απάντησε η σύζυγος του αείμνηστου καλλιτέχνη

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η Βάσω Καζαντζίδη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Ελπίδα Αλυσανδράτου, ξεκαθαρίζοντας τις φήμες σχετικά με το ποιος θα ενσαρκώσει τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή του. Αφορμή για την αντίδρασή της ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Καταμπά, φίλου του Στέλιου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής είχε εκφράσει την επιθυμία να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ποτέ δεν είχα ακούσει τον Στέλιο να λέει ότι θα ήθελε να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Πιστέψτε με, είμαι ο άνθρωπος που θα το ήξερε σίγουρα», απάντησε κατηγορηματικά η Βάσω Καζαντζίδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καταμπάς είχε πρόσφατα δηλώσει: «Είχε πει ότι ήθελε να γυριστεί η ζωή του σε ταινία. Ο κατάλληλος για να τον υποδυθεί θα ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος. Πίστευε ότι θα τον αποδώσει όπως είναι. Είχε πει σε συνομιλία μας "αυτός θα παίξει και θα με κάνει ακριβώς όπως είμαι"». Παράλληλα, ο Καταμπάς ανέφερε πως δεν διατηρεί καμία σχέση με την τελευταία σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη και δεν επιθυμεί να έχει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα

Ο Χρήστος Μάστορας παράλληλα με την καριέρα του στη μουσική και την πολύ επιτυχημένη πορεία που χαράζει με το συγκρότημα "Melisses" δέχτηκε μια πολύ τιμητική πρόταση να συμμετάσχει στη νέα ταινία "Υπάρχω" αφιερωμένη στο έργο και τη ζωή του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη.

Πρόκειται για μια ταινία υπερπαραγωγή, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου 2025. Όσο για τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμφίεση του Χρήστου Μάστορα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως θυμίζει κατά πολύ στον νεαρό Καζαντζίδη.

Το Σάββατο 6/5 ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το trailer από την ταινία με τα πρώτα πλάνα να μεταφέρουν το κοινό σε μία άλλη εποχή, αυτή στην οποία έζησε και μεγαλούργησε ο Στέλιος Καζαντζίδης (Δείτε το τρέιλερ και όλες τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία εδώ).