Μαρίνα Λαμπροπούλου: "Πυρά" κατά της Εύη Βατίδου για τα σχόλια στην Δανάη Μπάρκα - «Kάποιες κούκλες είναι μόνο για να...»

«Και πολύ ασχολούμαστε...»

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Μαρίνα Λαμπροπούλου:

Η Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις της πριν κάποιες μέρες, όταν ερωτήθηκε για την εμφάνιση των παρουσιαστών των τηλεοπτικών εκπομπών, απάντησε με έναν αιχμηρό τρόπο για την ενδυμασία τους, αλλά και για τα... κιλά τους στοχοποιώντας μάλιστα τη γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής "Πάμε Δανάη" του MEGA, Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τι είχε πει).

Τα σχόλια αυτά λοιπόν, που θίγουν προσωπικά την παρουσιάστρια πήραν μεγάλη έκταση, με πολλούς παρουσιαστές και γνωστές προσωπικότητες να απαντούν στο πρώην μοντέλο εν αντιθέσει με τις δηλώσεις της. Μάλιστα, η Εύη Βατίδου, σε νέα της δήλωση είπε πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω τα λόγια της, παρά τις εκπομπές που την σχολίασαν, και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η εξωτερική εμφάνιση της Δανάης Μπάρκας είναι ανασταλτική στην καριέρα της και η εκπομπή της μπορεί να απευθύνεται μόνο σε αντίστοιχο κοινό. Η παρουσιάστρια του MEGA, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο πράγμα που σημαίνει πως δεν ενοχλήθηκε.

Τι είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου για τα σχόλια της Εύης Βατίδου

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου λοιπόν, σήμερα, Τρίτη 01/10, στην κάμερα του Happy Day του ALPHA θέλοντας να πάρει θέση σε όλο αυτό το περιστατικό, είπε: «Η Εύη Βατίδου μπορεί να προκαλεί για να ασχολούνται τα κανάλια, και όντως το πέτυχε. Δε το συναντάμε πρώτη φορά. Όταν η ίδια κατηγορεί την κυρία Μπάρκα, την οποία εγώ θεωρώ γλυκύτατη, ταλαντούχα, όλα τα καλά του Θεού έχει, μόνη της ακυρώνει τον εαυτό της. Και πολύ ασχολούμαστε.Υπάρχουν πάρα πολλές κούκλες και κούκλοι που είναι μόνο για να τους κοιτάς και να τους θαυμάζεις χωρίς να μιλάνε».

Ποια είναι η Μαρίνα Λαμπροπούλου

Υπενθυμίζουμε ότι, η Μαρίνα Λαμπροπούλου, εδώ και κάποια χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και εργάτεται ως δασκάλα χορού. Μάλιστα, έχει και έναν γιο, τον οποίο μεγαλώνει μόνη της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα, αναφέρθηκε στον πατέρα του παιδιού της, και είπε τα εξής: «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν προλάβαμε να παντρευτούμε λόγω της οικονομικής καταστροφής που του είχε συμβεί. Μου ζήτησε να κάνουμε πολιτικό γάμο αλλά εγώ δεν ήθελα συμβόλαια τέτοιου είδους στη ζωή μου, ήθελα να φορέσω το φορεματάκι μου».

Ενώ, όσον αφορά την περίπτωση ενός νέου συντρόφου στην ζωή της, είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα πάρα πολύ να υπάρχει ένας ωραίος και σοβαρός σύντροφος δίπλα στο παιδί μου. Θέλω να προσέχει τα λόγια του και τις κινήσεις του δίπλα στο παιδί μου, να το κάνει καλύτερο άνθρωπο, όπως κι εμένα. Ξέρω ότι του λείπει μια αντρική παρουσία που να μας πάει μπροστά».