Ο Γιατρός (01/10): Τα μυστικά για την νόσο Covid19 ξετυλίγονται - Θα περάσει ο Ανδρέας το τεστ;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Ο Γιατρός (01/10): Τα μυστικά για την νόσο Covid19 ξετυλίγονται - Θα περάσει ο Ανδρέας το τεστ;

Σήμερα, Τρίτη 01/10, η ιατρική σειρά του ALPHA, Ο Γιατρός, έρχεται με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο που θα καθηλώσει το κοινό. Ο Ανδρέας, θέλει να επαναφέρει το τμήμα του και να γίνει ξανά διευθυντής, για να το κάνει αυτό πρέπει να περάσει από διάφορα τεστ και δοκιμασίες. Θα τα καταφέρει;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 3

Ο Ανδρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά της νόσου Covid-19, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας. Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή, αφού η συνθήκη της πανδημίας έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Ανδρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιατρός: Ένας θάνατος έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα – Το spoiler του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ο Ανδρέας καταλαβαίνει ότι έχει μόνο μία ευκαιρία να σώσει τη μέθοδό του και το τμήμα του: να αντιμετωπίσει μια δύσκολη πορεία ιατρικών και ψυχολογικών δοκιμασιών που θα του επιτρέψουν να ανακτήσει τον πραγματικό του ρόλο. Να επιστρέψει στην Παθολογική Κλινική ως διευθυντής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανακτήσει όλη την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιατρική επιστήμη τα τελευταία δώδεκα χρόνια, αλλά επιπροσθέτως πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το σύνδρομο του προμετωπιαίου λοβού, το οποίο του προέκυψε μετά τον πυροβολισμό του και το οποίο τον βάζει σε μια κατάσταση να λέει ό,τι του περνάει από το μυαλό, χωρίς φίλτρα: μια πολυτέλεια που ένας διευθυντής δεν μπορεί να έχει.

Στο τρίτο επεισόδιο τα μυστικά που κρύβονται σε σχέση με την πανδημία αρχίζουν να αποκαλύπτονται και ο Ανδρέας βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη επιλογή. Αν θέλει να ξαναγίνει διευθυντής, θα πρέπει να περάσει από τεστ στα οποία θα τον υποβάλει η επιτροπή του νοσοκομείου. Στην περίπτωση που αποτύχει, όμως, δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να είναι γιατρός. Παράλληλα, η Κέλλυ, που δέθηκε πολύ με τον Δημήτρη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θέλει να είναι πλέον κάτι περισσότερο από φίλοι και θα το διεκδικήσει. Σε αντίθεση με την Εύα, που έχει πάρει απόσταση από τον Λεωνίδα και στρέφει το ενδιαφέρον της στον Πέτρο, έναν ασθενή με τον οποίο αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση. Τα πράγματα, όμως, δεν φαίνονται να προχωρούν όπως θα ήθελε, γιατί, όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος έχει κάτι να κρύψει.