Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά για τις αντιδράσεις στην Ιωάννα Τούνη - «Μην με κράξετε και εμένα, αλλά...»

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τα σχόλια των Κύπριων

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά για τις αντιδράσεις στην Ιωάννα Τούνη - «Μην με κράξετε και εμένα, αλλά...»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν μαζί με τον γιο τους, Πάρη στην Καππαδοκία. Η γνωστή influencer είτε ταξιδεύει στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό φροντίζει να ανεβάζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πολλές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο, τα τοπία, το φαγητό και τις οικογενειακές στιγμές της (δείτε εδώ τις ονειρεμένες αναρτήσεις της από την Καππαδοκία).

Σε μια ανάρτηση της που ανέβασε από την Καππαδοκία πριν από δύο μέρες, η Ιωάννα Τούνη έχει συμπεριλάβει και μια φωτογραφία όπου φαίνεται η τουρκική σημαία. Το γεγονός αυτό, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων με πολλούς από τους followers της να της γράφουν κάτω από τη δημοσίευση οργισμένα σχόλια.

Συγκεκριμένα, τα περισσότερα αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις προέρχονταν από Κύπριους πολίτες, οι οποίοι φαίνεται να δυσαρεστήθηκαν πάρα πολύ από την ανάρτηση της γνωστής influencer. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μιας Κύπριας ακόλουθης της, η οποία έγραψε: «Ως Κύπρια πρόσφυγας, το θέαμα της τουρκικής σημαίας ξυπνά έντονα συναισθήματα πόνου, οργής και νοσταλγίας. Για όσους έζησαν την τραγωδία της εισβολής και του ξεριζωμού, η σημαία υπενθυμίζει τις πληγές της ιστορίας».

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τις αντιδράσεις στην Ιωάννα Τούνη

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, αναφορικά με τις αρνητικές αντιδράσεις προς την Ιωάννα Τούνη είπε τα εξής: «Η Τουρκία και η Κωνσταντινούπολη είναι μέσα στους τοπ προορισμούς παγκοσμίως. Για μένα η Κωνσταντινούπολη είναι η ωραιότερη πόλη στον κόσμο, μη με κράξετε κι εμένα. Εγώ έχω πάει πολλές φορές, μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν πηγαίνω δηλαδή είναι σαν τι να λέω; Καλά κάνατε και κατακτήσατε το Βόρειο τμήμα της Κύπρου; Επίσης έχουμε δει και ατυχείς δηλώσεις της Τούνη στο παρελθόν. Άλλο οι δηλώσεις και άλλο η φωτογραφία μιας χώρας την οποία επισκέπτομαι».

Τι είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τα σχόλια των Κύπριων

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, και αναφέρθηκε στα σχόλια των συμπολιτών του κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη: «Αυτό το θέμα συζητιέται εδώ στη Λευκωσία από το πρωί κι έχει ενοχλήσει πάρα πολύ κόσμο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί κάποιοι να μην αντιμετωπίζουν την τουρκική σημαία, έτσι όπως την αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνούν με αυτήν την εικόνα – όπως σωστά είπε ο Βαγγέλης Περρής - γιατί έχουν φροντίσει να φωταγωγήσουν αυτή τη σημαία από το 2003 και να τη βλέπουμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ και στον ύπνο μας».

«Να σας πω, ότι όλοι αυτοί οι Κύπριοι που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση, το έκαναν γιατί είτε έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο, είτε γιατί οι γονείς τους κουβαλάνε σφαίρες στο κορμί τους. Οπότε θέλω να τους δικαιολογήσετε και να μην τους κατακρίνετε αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά… Δεν νομίζω ότι μια influencer με εκατομμύρια ακόλουθους υπήρχε λόγος να προκαλέσει με αυτόν τον τρόπο. Μέσα σε αυτούς τους εκατομμύρια υπάρχουν πολύ Κύπριοι», συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη και ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό, πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις… Εγώ έχω 70 χιλιάδες followers και προσέχω πάρα πολύ τι ανεβάζω», κατέληξε o Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Ιωάννα Τούνη.