Η Κατερίνα Σαλακά κατακεραυνώνει Σάττι και Καναράκη: «Δεν θα ξανασυνεργαστώ σε καμία περίπτωση»

«Πολλοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το δικό μου virality»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία της για αγενή συμπεριφορά στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη, η Κατερίνα Σαλακά επανήλθε μέσα από μία συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Μεταξύ άλλων η coach αναφέρθηκε στα βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου και του Παντελή Καναράκη, που επιχείρησαν να σατιρίσουν τη δική της κατάσταση. Παράλληλα η Κατερίνα Σαλακά τόνισε πως δεν ξανασυνεργαστεί σε καμία περίπτωση με την Μαρίνα Σάττι, για την οποία είχε γράψει το κομμάτι «Είμαι καλά» (και το είχαν ερμηνεύσει μαζί).

Η Κατερίνα Σαλακά επανέρχεται για την επίμαχη συναυλία της Μαρίνας Σάττι

Η Κατερίνα Σαλακά σε μαύρο φόντο
Κατερίνα Σαλακά

«Ήταν κάτι που βγήκε μέσα από την ψυχή μου, ήταν εντελώς αυθόρμητη η στενοχώρια μου και η αγανάκτησή μου. Δεν ήταν ευγενικοί απέναντί μου, το αντίθετο θα έλεγα, με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Για πάνω από μιάμιση ώρα προσπαθούσα να συνομιλήσω μαζί τους, ήταν σαν να με έδιωχναν, ενώ θα μπορούσαν να μου το εξηγήσουν πολύ απλά ότι δεν θα γίνει. Δεν ήταν ανάγκη να μου μιλήσουν άσχημα», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Σαλακά.

Για να συμπληρώσει: «Αυτό που με έχει πειράξει πιο πολύ απ' όλα ήταν το γεγονός ότι δεν δέχτηκαν να επικοινωνήσουν μαζί μου μετά και προσπάθησαν να με βγάλουν τρελή. Εκεί έδειξαν ότι σαν να απαξιώνουν εμένα και τη συνεργασία μας. Ό,τι και να πει η Μαρίνα και η άλλη πλευρά, υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που δεν αλλάζει: Ο στιχουργός και ο ερμηνευτής του τραγουδιού “Είμαι καλά”».

Όσον αφορά τον απόηχο της συναυλίας, η Κατερίνα Σαλακά σημείωσε πως: «Έχω πολλά μηνύματα από τη Μαρίνα Σάττι. Μπορεί να ήθελε να εκνευριστώ και να την κάνω unfollow κι εγώ. Αλλά δεν το έκανα. Σε καμία περίπτωση δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της».

Κλείνοντας αναφερόμενη στον Τάκη Ζαχαράτο τόνισε ότι: «Δεν με πείραξε το βίντεό του, το είδα πιο πολύ σαν συμπαράσταση, επειδή μιμείται με έναν μοναδικό τρόπο. Τον αγαπώ, είναι μεγάλη τιμή που έκανε κάτι τέτοιο», ωστόσο δεν είχε ίδια άποψη για το τρολάρισμα του Παντελή Καναράκη. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το δικό μου virality και ο καθένας βλέπει τον κόσμο υπό το δικό του πρίσμα», είπε κλείνοντας με νόημα η Κατερίνα Σαλακά.