Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εκείνη την ημέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν...» - Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανακοίνωση για το βίντεο της Μαρινέλλας

Θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να απαντήσει στον κόσμο που την "εκραξε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εκείνη την ημέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν...» - Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανακοίνωση για το βίντεο της Μαρινέλλας

Μετά από βίντεο που πρόβαλλαν στο Happy Day με όλες τις εξελίξεις της για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο (δείτε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της), η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές της.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 30/9 η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA πως δέχτηκε πολλά μηνύματα τηλεθεατών έλεγαν "γιατί είπε τόσες φορές πως δεν θα παίξει το βίντεο" και πως "ήθελε να δειχτεί". Με αφορμή λοιπόν τα μηνύματα θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Εκείνη την ημέρα, την ώρα που ετοιμαζόμουν στο καμαρίνι έκαναν ζάπιντ σε δυο κανάλια. Στο ένα είδα ότι έδειχναν την σκηνή που η Μαρινέλλα κατέρρεε χωρίς μπλερ, σε άλλο κανάλι είδα την σκηνή να την δείχνουν με μπλερ μόνο στο πρόσωπο και να τσακώνονται. Καταλαβαίνετε ότι είχα την ανάγκη για να παρακινήσω και να παρασύρω τους συναδέλφους μας να κάνουν το ίδιο με εμάς, και το έκαναν. Ζητώ συγγνώμη αν υπερέβαλα, ο μόνος λόγος ήταν αυτός. Ένιωθα άκομψα και περίεργα βλέποντας συναδέλφους να παίζουν την σκηνή. Ο λόγος που το έκανα και επαναλαμβανόμουν και ήμουν κουραστική ήταν αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι είχε πει η Σταματίνα;

«Εχθές κάναμε μια σύσκεψη σαν εκπομπή οι άμεσα εμπλεκόμενοι και αποφασίσαμε να μην δείξουμε την στιγμή της κατάρρευσης. Όπως δεν θα θέλαμε ένας δικό μας άνθρωπος να γίνει φέιγ βολάν στο διαδίκτυο την ώρα κατάρρευσής του, έτσι θέλουμε να κάνουμε και για την Μαρινέλα. Εδώ σε αυτή την εκπομπή δεν θα την δείτε να πέφτει κάτω και να καταρρέει. Αν θέλετε να την δείτε μπορείτε από τώρα να αλλάξετε κανάλι, ωστόσο ρεπορτάζ θα κάνουμε επί του θέματος, αλλά σε εμάς δεν θα την δείτε να πέφτει κάτω»

Η παρουσιάστρια, βέβαια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή η γραμμή είναι μια γραμμή που θα ακολουθήσει το Happy Day σαν εκπομπή κι ότι δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνουν οι υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού.