Κατερίνα Καινούργιου: Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – Το μενού και οι τιμές

Για φαγητό με φίλους

Ελένη Μπορμπόλη
instagram
instagram

Για φαγητό βγήκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύντροφός της βγήκαν με φίλους και απόλαυσαν διάφορα εκλεκτά εδέσματα, στα «Κανάρια».

Συγκεκριμένα, μαζί τους βρισκόταν ο σεφ Μιχάλης Μερζένης και η Κατερίνα Καλινόγλου. Η δεύτερη είναι πολύ καλή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου και είναι γνωστή ως Kat Kat, μέσα από τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι του Star, Asia Express.

Όπως φαίνεται και μέσα από τα Instagram stories που ανέβασαν οι τέσσερείς τους, η παρέα προτίμησε θαλασσινά, για τα οποία εξάλλου φημίζονται τα Κανάρια. Ανάμεσα στα πιάτα που πήραν βλέπουμε και μια σαλάτα με ντομάτες και κρεμμύδι, καθώς και τηγανιτές γαρίδες.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά για τον γάμο με τον Πάνο Κουτσουμπή στον αέρα του Super Κατερίνα

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου από την έξοδό της

kainourgiou-sintrofos
instagram

Το μενού του εστιατορίου

kainourgiou-sintrofos
instagram

Αν και στο διαδικτυακό μενού δεν αναγράφονται οι τιμές, στις κριτικές του καταστήματος αναφέρεται ότι στα Κανάρια, η τιμή της γαρίδας ανέρχεται στα 65 ευρώ το κιλό, ενώ η τιμή του φρέσκου ψαριού στα 85 ευρώ το κιλό. Όπως γίνεται κατανοητό, οι τιμές είναι σχετικά τσουχτερές, ωστόσο το συγκεκριμένο εστιατόριο φημίζεται για τα ποιοτικά του πιάτα. Συγκεκριμένα, τα Κανάργια βρίσκονται στο Μοσχάτο και μετρούν σχεδόν 75 χρόνια λειτουργίας, καθώς άνοιξαν για πρώτη φορά το 1950.

Η παρουσιάστρια, επίσης, ανέβασε και story με το outfit που φόρεσε στην έξοδό της, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

kainourgiou-sintrofos
instagram