Super Κατερίνα: Αντιπαράθεση για τη Μαρινέλλα – «Πόσο υποκριτές είμαστε, είναι σαπίλα…»

«Βάζω πρώτο τον εαυτό μου μέσα και σας συμπεριλαμβάνω όλους»

Ελένη Μπορμπόλη
ALPHA
ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκαν σε αντιπαράθεση σχετικά με την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης γύρω από την υγεία της Μαρινέλλας. Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξέφρασε την άποψη ότι ήταν υποκριτικό για τα μέσα να μην προβάλλουν το βίντεο της πτώσης της κορυφαίας ερμηνεύτριας. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Πόσο υποκριτές είμαστε! Βάζω πρώτο τον εαυτό μου μέσα και σας συμπεριλαμβάνω όλους. Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, ένα ιστορικό βίντεο μιας σταρ, ενός δημόσιου προσώπου, του πιο αγαπημένου στην Ελλάδα, δεν έχει σχέση με τον νόμο προσωπικών δεδομένων με τον Χ να πέφτει κάτω στο πεζοδρόμιο. Ένα βίντεο-ντοκουμέντο το θεωρούμε προσωπική στιγμή. Η λεπτή γραμμή είναι πώς θα παίξουμε το βίντεο και αν το παίξουμε 100 φορές σε ζουμ. Εκεί είναι η διαφορά στο πώς θα δείξουμε το βίντεο. Να θυμίσω τον Γρηγορόπουλο, που έγινε πρωτοσέλιδο και αναπαράχθηκε σε όλη την Ελλάδα. Το να το κρύβουμε ενώ είναι παντού είναι σαν να κρυβόμαστε κάτω από το χαλάκι.»

Δείτε επίσης: Το τραγούδι που απέρριψε η Βουγιουκλάκη και έκανε «φίρμα» την Μαρινέλλα

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου αντέτεινε:

«Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Κανένας δεν θα ήθελε να φανεί κάτι τέτοιο. Δεν θα άρεσε ούτε στην ίδια. Γιατί να συνεχίζουμε αυτή τη σαπίλα; Το είπα και χθες: Άνθρωπο που λιποθυμάει ή που κοιμάται, δεν τον φωτογραφίζεις. Ήταν λάθος και που είχαν βγάλει τον Γρηγορόπουλο. Δεν τον έβγαλα εγώ. Είναι σαπίλα, έλα! Πάμε να βάλουμε ένα λιθαράκι!»

Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο Περικλής Γιαννόπουλος, μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο: