Γρηγόρης Γκουντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Μιλάτου – Πιερίδη - «Το Summer’s Cool ήταν η πιο αποτυχημένη…»

Το αιχμηρό σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Μια σκληρή απάντησε έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με αφορμή τις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για τη Μαριάντα Πιερίδη. Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριάντα Πιερίδη στο πλαίσιο της εκπομπής «Summer’s Cool», που παρουσίαζε, είχε σχολιάσει στο την επαγγελματική πορεία του μοντέλου, λέγοντας: «Εγώ πάντα απορούσα με τι ασχολείται ο Στηβ».

Ο Στηβ Μιλάτος, λοιπόν, σε κοσμική εκδήλωση που βρέθηκε πρόσφατα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά και έκανε τα εξής σχόλια: «Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε και απορεί ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ δυνατό και γνωστό μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ως ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής.

Δεν είμαι πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό. Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια. Προς το παρόν είναι μέτρια και το αποτέλεσμα φαίνεται. Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι. Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου: ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity».

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Τους ανόητους...» - Το "καρφί" μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Το αιχμηρό σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα

«Πολύ κακή τοποθέτηση για τη Μαριάντα. Ο Στηβ έχει πάει και στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει και σε εκπομπές. Και έναν άγνωστο να βγάζανε, είναι μία ατάκα που δεν πρέπει να ακούγεται», ανέφερε αρχικά ο Γκουντάρας, καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα του σεβασμού στο καλλιτεχνικό έργο.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε τη σοβαρότητα της δήλωσης: «Το 'με τι ασχολείται;' είναι άλλο από το 'πάντα απορούσα με τι ασχολείται' .Το δεύτερο είναι εξαιρετικά προσβλητικό». Η συζήτηση ανέβασε τους τόνους και η Κατερίνα Καινούργιου, που παρακολουθούσε τη συζήτηση, αναρωτήθηκε για την τηλεθέαση της εκπομπής, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να σημειώνει ότι τα νούμερα δεν ήταν και τόσο κακά.

Αυτή η παρατήρηση ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τι δεν πήγε κακά, μωρέ Στέφανε; Εσύ μιλούσες για υποκρισία και μας έκανες τόση ώρα ανάλυση ότι είμαστε υποκριτές και μιλάς για μία εκπομπή που, σύμφωνα με όσα γράφανε, ήταν η πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή τηλεοπτική εκπομπή διαχρονικά. Ίσχυε με βάση τις τηλεθεάσεις».

Δείτε το βίντεο: