Λάκης Λαζόπουλος: «Η Μαρινέλλα το έχει προσδιορίσει ότι θα φύγει ξαφνικά»

«Μετά το περιστατικό, ρωτούσε τον Ρέμο αν έχει ημερομηνία το Ηρώδειο για την άλλη βδομάδα»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Buongiorno μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ο γνωστός κωμικός - ηθοποιός περιέργραψε τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, την Τετάρτη, όταν η μεγάλη ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής λόγω αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Σημαντική εξέλιξη για την υγεία της – «Χθες το βράδυ είχε μια επιληπτική κρίση»

Τι αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Μαρινέλλα

«Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος. «Αν και η λέξη “σοκαριστικό” έχει χρησιμοποιηθεί πολύ, αποδίδει πλήρως την κατάσταση, ειδικά για το παιδί και την εγγονή της. Οποιοσδήποτε καλλιτέχνης μπορεί να αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο πάνω στη σκηνή, όμως για έναν άνθρωπο όπως η Μαρινέλλα, που έχει πει ότι όταν έρθει η ώρα της, θα είναι ξαφνικό, αυτό που ζήσαμε έμοιαζε σαν μια συμπαραγωγή του Θεού και της ίδιας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη σκηνή εκείνης της βραδιάς με έντονα συναισθήματα: «Ήταν μια πολύ περίεργη στιγμή. Η Μαρινέλλα εμφανίστηκε στη σκηνή μέσα από το πλήθος, φορώντας ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα. Όπως το συνηθίζει, τραγούδησε α καπέλα προς το τέλος της παράστασης. Ήταν σαν να έκανε ένα φινάλε. Όλοι μας θέλαμε να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε, αλλά επειδή ήταν η αρχή της συναυλίας, δεν το κάναμε. Σε κάποια στιγμή όμως, καταλάβαμε σχεδόν όλοι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Συγκινημένος, ο Λάκης Λαζόπουλος συνέχισε: «Το πόδι μου πήγε από ένστικτο να τρέξει στη σκηνή, αλλά ξέρω ότι αυτή η γυναίκα πάντα ζει ό,τι της συμβαίνει μόνη της, με τις δικές της δυνάμεις, με τη μοναδική φωνή και το ταλέντο της που ξεπερνά τον χρόνο. Στην αίθουσα, δίπλα της, ήταν η κόρη της από το πρώτο δευτερόλεπτο, η κουμπάρα της, η Ιζαμπέλα, και ο γιατρός της, ο Ηλίας. Η Μαρινέλλα, με δύναμη ψυχής, ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν έχει διαθέσιμη ημερομηνία την επόμενη εβδομάδα για να συνεχίσουν τη συναυλία», αποκάλυψε ο Λάκης Λαζόπουλος, δείχνοντας τη βαθιά αφοσίωση της σπουδαίας ερμηνεύτριας στη σκηνή και το κοινό της.

Δείτε το βίντεο: