Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν - «Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας...»

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ώρες μετά την αποκάλυψη πως η Μαρινέλλα μιλάει και επικοινωνεί κανονικά με την οικογένειά της, οι γιατροί προχώρησαν σε νέο ανακοινωθέν για την κατάστασή της, το οποίο αναφέρει:

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Αυτός είναι ο εγγονός της που ήρθε από μακριά για να την δει στο νοσοκομείο

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, παρόλο που έχει καταφέρει να κρατήσει πολλά κομμάτια της προσωπικής της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι γνωστό πως είχε μία μεγάλη σχέση με τον Φρέντυ Σερπιέρη (δείτε εδώ πώς βρήκε τραγικό θάνατό) και μαζί του έχει αποκτήσει ένα παιδί, την Τζωρτίνα.

«Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομά του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου», είχε πει για εκείνον.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Τον είχε παντρέψει η Μαρινέλλα - Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγός του που πέθανε 2 μήνες μετά το γάμο

Η κόρη τους είναι πλέον 51 ετών, εργάζεται ως σκηνοθέτης, και έχει δύο παιδιά, την Μελίνα και τον Δημήτρη, με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Τίμο Δασκαλόπουλο. Σε κάθε εμφάνιση της μητέρας της βρίσκεται πάντα εκεί για να την θαυμάσει και να την χειροκροτήσει, συνήθως με την κόρη της, καθώς ο γιος της δεν επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το βράδυ που συνέβη το μοιραίο η Τζωρτίνα και η νεαρή πόζαραν στον φακό του youweekly.gr, χαμογελαστές και οι δύο, με την πρώτη να φορά μία μακριά μαύρη φούστα και ένα λευκό top και την δεύτερη να έχει επιλέξει ένα στενό χρυσό φόρεμα και πλατφόρμες.

Μαρινέλλα εγγονή Μελίνα

Στο παρελθόν ο φωτογραφικός μας φακός είχε συναντήσει ξανά την 51χρονη με την κόρη της, η οποία είχε μαζί της και μία φίλη της δίπλα στην γιαγιά της. Μόνο και μόνο από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μπορεί να καταλάβει κανείς πόσο δεμένες είναι. Άλλωστε, όπως, έχει εξομολογηθεί και η ίδια η Μαρινέλλα, έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή της.

Μαρινέλλα εγγονή

Ο Δημήτρης μόνο μία φορά έχει εμφανιστεί στην κάμερα, πριν από δύο χρόνια, ξανά στο Ηρώδειο για συναυλία της ερμηνεύτριας, με τον ίδιο να κάθεται ανάμεσα στους γονείς του. Και εκείνος έχει τρομερή σχέση με την γιαγιά του και, μάλιστα, ήρθε από μακριά για να την δει σήμερα 27/9.

Μαρινέλλα εγγόνια