Δημήτρης Φιντιρίκος - Μελίνα Νικολαΐδη: Σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Λονδίνο για σούσι - Το μενού και οι τιμές του

Βρίσκεται στον πιο ακριβό δρόμο της περιοχής και είναι αγαπημένο στέκι διασημοτήτων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram
Instagram

Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Μελίνα Νικολαΐδη έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο, το μέρος όπου σπουδάζει η Μελίνα, για να παραδεχτούν επιτέλους την σχέση τους! Ο 37χρονος επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με την 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή, στην οποία φαίνεται να τρώνε παγωτό μαζί (δείτε την εδώ), αποκαλύπτοντας ουσιαστικά στους διαδικτυακούς του φίλους πως αυτή είναι η νέα του σχέση και είναι τόσο ερωτευμένος που δεν φοβάται να το φωνάξει!

Τι έκαναν την πρώτη μέρα στο Λονδίνο, Δημήτρης και Μελίνα

Λίγο μετά το παγωτό, λοιπόν, στους δρόμους του Λονδίνου, το ζευγάρι βρέθηκε στην φαντασμαγορική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού ενώ μετά δείπνησε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, το Novikov Restaurant & bar. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, μάλιστα, δημοσίευσε stories από το μαγαζί στο instagram account του και μας έδειξε ότι απόλαυσαν ασιατική κουζίνα.

 Δημήτρης Φιντιρίκος - Μελίνα Νικολαΐδη Λονδίνο
Το story του Δημήτρη Φιντιρίκου από το μαγαζί

Το Novikov Restaurant & Bar στο Λονδίνο είναι ένα πολυτελές εστιατόριο που συνδυάζει διεθνείς γαστρονομικές επιρροές με κομψό περιβάλλον. Βρίσκεται στην καρδιά του Mayfair, μιας από τις πιο ακριβές και εμβληματικές περιοχές της πόλης. Το Novikov προσφέρει δύο βασικές κουζίνες: την Ασιατική και την Ιταλική, κάθε μία σε ξεχωριστούς χώρους.


Το εστιατόριο είναι διάσημο για την πολυτελή του ατμόσφαιρα, με κομψή διακόσμηση και μοντέρνα αισθητική. Το bar του Novikov είναι επίσης σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να απολαύσουν εκλεκτά cocktails ή κρασί.

Οι τιμές στο Novikov κυμαίνονται, όπως θα δείτε και παρακάτω, σε υψηλά επίπεδα, ανάλογα με την επιλογή φαγητού και ποτών. Ένα γεύμα μπορεί να κοστίσει από περίπου £75-£150 ανά άτομο για τα βασικά πιάτα, ενώ το sushi και τα ειδικά πιάτα μπορεί να ανεβάσουν το κόστος. Ορισμένα πιάτα sushi, όπως η premium σειρά, μπορεί να ξεπεράσουν τις £200 ανά πιάτο, ενώ τα κοκτέιλ κοστίζουν περίπου £15-£25 το καθένα.

Το Novikov είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στους ντόπιους όσο και στους επισκέπτες της πόλης, με συχνές επισκέψεις διασημοτήτων.

 Novikov Restaurant & bar
Το μενού του εστιατορίου

 Novikov Restaurant & bar
Το μενού του εστιατορίου

 Novikov Restaurant & bar
Το μενού του εστιατορίου

 Novikov Restaurant & bar
Το μενού του εστιατορίου