Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάλο - Λαμπροπούλου: «Δεν το κρύβουν ότι είναι ζευγάρι! Επειδή υπάρχουν και παιδιά...»

Το σχόλιο για το πολυσυζητημένο ειδύλλιο της showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάλο - Λαμπροπούλου: «Δεν το κρύβουν ότι είναι ζευγάρι! Επειδή υπάρχουν και παιδιά...»

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Σασμού, όπου υποδύονταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού. Ο έρωτάς τους, όμως, φαίνεται πως από την οθόνη μεταφέρθηκε και στην πραγματική ζωή, αφού πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως και οι δύο πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί.

Οι δυο τους δεν απάντησαν ποτέ για όλα αυτά στις κάμερες, καθώς είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι και δεν θέλουν να απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, προστατεύοντας έτσι και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει ο καθένας από τον γάμο του, όμως οικεία τους πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την σχέση τους - δείτε εδώ τι συμβαίνει στη ζωή τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δε, με αφορμή την τελευταία κοινή τους έξοδο (δείτε εδώ τις φωτογραφίες), σχολίασε στον αέρα του ALPHA και της εκπομπής Happy Day πως το γεγονός πως δεν το διαψεύδουν είναι από μόνο του ουσιαστικά η επιβεβαίωση του ειδυλλίου τους.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την σχέση Λάλου - Λαμπροπούλου

«Θέλω να πω για τη Μαριλίτα και τον Δημήτρη Λάλο, που είναι αυτό που θες να ρωτήσεις και δε ξέρεις πώς…Και πας "ο κόσμος σας θέλει μαζί, εσείς πως νιώθετε γι’ αυτό;". Να πούμε γι’ αυτό το ζευγάρι ότι, αρχικά μέχρι να αποφασίσουν ότι οι άνθρωποι είναι μαζί, δεν ήθελαν να το επιβεβαιώσουν.

Πλέον όμως, έχω καταλάβει ότι ούτε θέλουν να πουν ανοιχτά "ναι είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε ζευγάρι", γιατί υπάρχουν και προηγούμενες σχέσεις, υπάρχουν παιδιά, αλλά δεν το κρύβουν κιόλας. Δεν είναι κάτι που το διαψεύδουν ή το αρνούνται. Απλά δεν έχουν βγάλει το σημαιάκι.

Δεν είναι θέμα απολογίας, αλλά αυτό το ζευγάρι ήρθε κοντά κάποια στιγμή, τους είδαμε σαν ένα μοιραίο ζευγάρι στον Σασμό, ο κόσμος μπορεί να τους φαντάστηκε και μαζί... Δεν ξέρω πότε τους προέκυψε το ερωτικό και το συναισθηματικό, αλλά ήταν κάτι που και οι ίδιοι μέχρι να τελειώσουν από τις σχέσεις τους - μπορεί να είχαν ήδη τελειώσει, ούτε το ξέρω ούτε με αφορά...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης για τον Δημήτρη Λάλο: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος αυτή την περίοδο! Την κορούλα μου...» - Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή