Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα - «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή...»

Η ενόχληση της έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα - «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή...»

Την Μαρία Αντωνά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή έξοδο της χθες Πέμπτη 26/9. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, μεταξύ άλλων την ρώτησαν για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στα Νότια Προάστια (δείτε την ανακοίνωση που είχε κάνει ενώ καιγόταν η οικία του).

Η ραδιοφωνική παραγωγός κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα όταν ξέσπασε η φωτιά στην μονοκατοικία του παρουσιαστή με αποτέλεσμα να γίνει μη κατοικήσιμη. Η φωτιά σημειώθηκε προχθές 25/9 και ξεκίνησε από τον πίνακα που βρισκόταν μέσα σε μια ντουλάπα, μπορεί να μην επεκτάθηκε πολύ, ωστόσο από την θερμότητα και τους καπνούς δεν μπορεί να μείνει κανείς ούτε στο ισόγειο. Το ποσό μάλιστα για να αποκατασταθούν οι ζημιές είναι τεράστιο (δείτε πόσο).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για την φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα

Αρχικά αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά της βήματα που την θέλουν να είναι παρουσιάστρια backstage στο The Voice: «Έχω συζητήσει για να είμαι στο backstage του The voice. Δοκιμαστικό δεν έχω κάνει», είπε και όταν ανέφερε πως κάποτε ήταν παρουσιαστής ο Λιάγκας, σχολίασε: «Ότι και να κάνει ο Γιώργος το κάνει με επιτυχία».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε και για την φωτιά και παρόλο που αποφεύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της, είπε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή η φωτιά. Δεν είναι ώρα να σχολιάζονται Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για αυτό. Έχω και εγώ άποψη είμαι και εγώ άνθρωπος. Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για η σχέση μου απλώς σε αυτή τη φάση δεν θέλω να το υπερπροβάλω».

Μετά την φωτιά ο Γιώργος Λιάγκας είχε ξεσπάσει για τα όσα ειπώθηκαν για την Αντωνά

«Πόσο σκατόψυχοι είμαστε οι άνθρωποι σαν ζώα. Είναι ένα site που από κάτω είναι ένας βόθρος μηνυμάτων. Έλεγαν ότι καλά να πάθει κλπ, άλλοι έλεγαν πως εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να ανέβει η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, ενώ δεν είμαι. Η ζωή μου η κανονική ξεκινάει μετά την εκπομπή. Άλλοι είπαν ότι το έκαναν για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια, δεν έχω ασφάλεια πυρός. Και να τα έπαθε δεν τα ήταν τα λεφτά που θα δώσω για να φτιάξω το σπίτι.

Δεν θέλω να δείξω πόσο μεγάλη είναι η ζημιά και πόσο θα δώσω. Έχω να τα δώσω τα λεφτά δεν αφορά κανέναν. Η πυροσβεστική σε σχέση με αυτά που αντιμετωπίζει ήταν μικρή η φωτιά. 2 - 4 τετραγωνικά κάηκαν αλλά το σπίτι δεν είναι κατοικήσιμο. Το ξύλινο μέρος ειδικά πρέπει να αλλάξει όλο. Πρακτικά δεν κατοικείται.

Θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Ποιος ήταν μέσα, ποιος δεν ήταν ποιος κοιμάται που... Είναι ντροπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ. Θέλει κάπου ώπα. Θέλει ενσυναίσθηση του τι λέμε οπουδήποτε. Το ότι είμαι ένα πρόσωπο της τηλεόραση δεν σημαίνει ότι θα το αντιμετωπίσετε έτσι. Δεν είναι ωραίο... Υπήρξαν και άνθρωποι που πραγματικά τρόμαξαν με όλο αυτό. Συγγενείς. φίλοι κλπ», είχε πει και ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για το ρεπορτάζ πως η Αντωνά κοιμόταν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά και πως δεν μένουν μαζί ακόμα.