Ο Αλέξης Παππάς και ο Λάκης Γαβαλάς απαντούν στο δημοσίευμα που τους θέλει ζευγάρι

Έδωσε ρεσιτάλ ο σχεδιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα από κυπριακό site, που ανέβασε τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για τη νέα του σχέση, με φωτογραφία του Αλέξη Παππά, υπονοώντας έτσι πως είναι ζευγάρι. Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor βγήκε σε ζωντανή σύνδεση με τη Super Κατερίνα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

«Σίγουρα αυτή η συκοφαντία δεν είναι κάτι που μπορεί κάποιος να το περάσει στο ντούκου, με ενόχλησε. Αν δεν απολογηθούν και δεν το κατεβάσουν θα κινηθώ νομικά. Είναι συκοφαντία και από ό,τι με ενημερώσανε, βάσει του άρθρου 363 αυτό διώκεται ποινικά και δεν είναι σωστό να λέγεται. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λάκη Γαβαλά, ούτε με οποιονδήποτε, αλλά είναι ψέμα», δήλωσε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς σε ρεσιτάλ για τον Αλέξη Παππά

Σε ζωντανή σύνδεση βγήκε και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος ξεκάθαρα είχε διάθεση για τρολάρισμα και είπε στον Αλέξη Παππά: «Δεν μου αρέσει καθόλου που αρνείται τον έρωτά μας. Κουμπάρα μας είναι η Θεοδώρα!»

«Με τον Αλέξη όντως μας συνδέει κάτι, πριν από χρόνια όταν έκανε ένα σόου. Χαίρομαι για την πορεία του αν και κάποια πράγματα που έκανε τηλεοπτικά δεν μου αρέσουν! Εγώ όμως είπα ότι τα έχω με έναν νέο!», συνέχισε το... τρολάρισμα ο Λάκης Γαβαλάς για να απαντήσει εν τέλει σοβαρά: «Έχω μία σεβαστική σχέση μαζί του, απορώ πώς μπορούν να λένε κάτι τέτοιο».

«Ο κόσμος από κάτω γράφει πόσο μεγάλη συκοφαντία είναι αυτό συνεχίζουν να κρατάνε το άρθρο για εμπορικούς σκοπούς προφανώς. Θα ήταν πολύ πιο ωραίο να μας ενημερώσουν, αν θέλουν να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν κολακεύει ούτε εμένα ούτε εσένα», είπε κλείνοντας ο Αλέξης Παππάς στον Λάκη Γαβαλά.