Μαρινέλλα – Αισιόδοξος εμφανίζεται ο διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου: «Πιστεύω πως θα τα καταφέρει»

Θαύμασε το μεγαλείο της σπουδαίας ερμηνεύτριας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μάχη για τη ζωή της δίνει τις τελευταίες ώρες η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και παραμένει.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτεταμένες εγκεφαλικές βλάβες, ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β ΜΕΘ Παπανικολάου, μίλησε στο Live News και εμφανίστηκε αισιόδοξος. Τόνισε πως τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της Μαρινέλλας, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει δείξει πυγμή και μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Νέες εξελίξεις με την υγεία της - Τι συνέβη στο νοσοκομείο

Όσα δήλωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παπανικολάου για την Μαρινέλλα

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, όμως όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω και παρά την ηλικία της πήρε ρίσκα που δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς σε τέτοιες ηλικίες. Εγώ δεν θα το έκανα με τόσα που έχω δει, όταν υπερβάλλεις τον εαυτό σου, το πληρώνεις κ. Ευαγγελάτο. Αλλά προτιμώ τους ανθρώπους που στέκονται όρθιοι μέχρι την τελευταία στιγμή, παρά εκείνους που μένουν σπίτι, περιμένοντας τον θάνατο. Με απόλυτο σεβασμό εγώ και οι συνάδελφοί μου θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να την κρατήσουμε στη ζωή» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Καπραβέλος.

«Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ δύσκολα. Εξαρτάται πώς θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε δύο-τρία 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα αρχίζει ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχουν τη δύναμη ενός νέου και οι δυσκολίες δεν σταματάνε. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», σημείωσε μεταξύ άλλων στον αέρα του Mega.