Σούσουρο με το διαζύγιο αγαπημένου ζευγαριού: Το τελείωσαν 6 χρόνια μετά - Εκείνη έχει ήδη παιδί με άλλον

Έχουν διορία 45 μέρες για να...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σούσουρο με το διαζύγιο αγαπημένου ζευγαριού: Το τελείωσαν 6 χρόνια μετά - Εκείνη έχει ήδη παιδί με άλλον

Το 2024 δεν έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο ήδη έχουν συμβεί δέκα σοκαριστοί χωρισμοί για την εγχώρια showbiz (δείτε εδώ τα ζευγάρια που τελικά τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή). Βέβαια, και στο εξωτερικό δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Δυστυχώς, αυτό είναι αναπόφευκτο, καθώς οι άνθρωποι και οι σχέσεις αλλάζουν και άλλες εξελίσσονται, ενώ άλλες τελειώνουν.

Και μιας που μιλάμε για χωρισμούς, έγινε γνωστό πως αγαπημένο ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του έξι χρόνια μετά την ανακοίνωση του τέλους του γάμου τους. Ο λόγος για τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και την Τζένα Ντεγουάν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Step Up» το 2006, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν δύο χρόνια αργότερα, το 2008, να αρραβωνιαστούν. Το 2009 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους στο Μαλιμπού, στις 11 Ιουλίου συγκεκριμένα. Το 2013 ήρθε στη ζωή και ο καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους, Έβερλι.


Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του Τσάνινγκ Τέιτουμ και της Τζένα Ντεγουάν

Έμειναν παντρεμένοι για εννέα ολόκληρα χρόνια, ωστόσο το 2018 η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ακολούθησε μία διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, σχετικά με τα κέρδη της ταινίας "Magic Mike" στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος, επειδή τα γυρίσματά της πραγματοποιήθηκαν ενώ ο γάμος τους ίσχυε ακόμη, αλλά απέφυγαν τη δίκη που ήταν προγραμματισμένη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η επίσημη ημερομηνία χωρισμού τους ήταν η 2η Απριλίου 2018 και νόμιμα ανύπαντροι κηρύχθηκαν από δικαστή στις 20 Νοεμβρίου 2019, όμως η οριστικοποίηση του διαζυγίου έγινε αυτό το διάστημα, τόσο καιρό μετά, ενώ και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους. Εκείνη έχει κάνει και δεύτερο παιδί με τον νέο της σύντροφο.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο "βόμβα" μετά από 22 χρόνια γάμου για αγαπημένο ζευγάρι - «Παραμένουμε φίλοι και ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον»

Εκείνος είναι σε σχέση εδώ και πολύ καιρό με την Ζόι Κράβιτζ. «Αυτό το μικρό γλυκό. Είναι τόσο κουρασμένη αδερφέ. Κάθε φορά αναρωτιόμουν αν θα σπάσει.... Απλά συνέχιζε να πηγαίνει και να πηγαίνει και να πηγαίνει. Πάντα στην ανασκαφή για την αλήθεια. Έριξε κάθε ίχνος της σε αυτή την ταινία. Είμαι τόσο περήφανος που στέκομαι δέκα δάχτυλα κάτω από εκείνη, αυτή την ταινία και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν. για πάντα. Γνωρίζοντας τι χρειάστηκε για να γίνει. Κανείς δεν θα το μάθει ποτέ. Ευχαριστώ που με βρήκες και με είδες. Σε έχω για πάντα. Εγώ και εσύ πλάτη με πλάτη ενάντια σε όλα αυτά. Ποτέ δεν θα ανοιγοκλείσω τα μάτια μου. Πάμε», έγραψε πρόσφατα για την καλή του ο ηθοποιός.


Οι λεπτομέρειες σχετικά με το διαζύγιο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι δυο τους έχουν συμφωνήσει να αποποιηθούν τη συζυγική υποστήριξη και να συναντηθούν με δικαστή κατ' ιδίαν για τυχόν μελλοντικές συγκρούσεις με τη συμφωνία τους για τη διατροφή του παιδιού τους. Μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους 45 ημέρες για να συμφωνήσουν σε μια αλλαγή της διατροφής ή να διευθετήσουν τυχόν θέματα σχετικά με την παραβίαση της σύμβασης αυτής.