Η γη της ελιάς (26/9): «Σκότωσα άνθρωπο!» - Σπαρταράει στο κλάμα μέσα στη φυλακή ο Μιλτιάδης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (26/9): «Σκότωσα άνθρωπο!» - Σπαρταράει στο κλάμα μέσα στη φυλακή ο Μιλτιάδης

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/9 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς στο MEGA. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο χωρισμός Αριάδνης και Χρήστου θα είναι οριστικός, ο Μιλτιάδης θα καταρρεύσει μέσα στην φυλακή, ενώ η Αντιγόνη έχοντας επιστρέψει στην Μάνη ανακοινώνει στον πατέρα της γύρισε για να διεκδικήσει την κόρη της που έχει υιοθετήσει ο Μάνος και η Μαρίνα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 06

Ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται για τον φόνο του άντρα που επιτέθηκε στην κοπέλα και ο Λυκούργος με τον Κουράκο ψάχνουν την αυτόπτη μάρτυρα που μπορεί να τον αθωώσει. Η ξαφνική επιστροφή της Αντιγόνης προκαλεί έκπληξη στους Βρεττάκους, ενώ εκείνη υποστηρίζει ότι έχει πάρει άδεια και γύρισε για λίγες ημέρες από το Λονδίνο. Η Νόρα κάνει μια πρώτη απόπειρα να πλησιάσει τη Φιλιώ. Η Αριάδνη εξομολογείται στον Στάθη πως κάτι έχει ξεκινήσει στη ζωή της, αλλά δεν του λέει με ποιον.

Η Αρετή αποφασίζει να προσεγγίσει τη Βασιλική δια της πλαγίας οδού και ζητά τη βοήθεια του Παρασκευά. Ο πατήρ Τιμόθεος γνωρίζει την Αμαλία και αντιδρά στην έκδοση διαζυγίου με τον Ισίδωρο. Η Ασπασία προτείνει στον Δημοσθένη να επιτρέψουν στην Ξένια να βλέπει το παιδί της, αλλά εκείνος αρνείται. Η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι γύρισε για να πάρει πίσω την κόρη της. Με τον Νίκο Γαλανό.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί - «Ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη»