Μαρινέλλα: Ποια είναι η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη που βρίσκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο

Βρισκόταν στην πρώτη θέση κάτω από τη σκηνή που κατέρρευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη που βρίσκεται στο πλευρό της στο νοσοκομείο

Η Μαρινέλλα έχει υπάρξει δυο φορές παντρεμένη. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη με τον γάμο να διαρκεί από το 1964 μέχρι το 1966, ενώ ο δεύτερος με τον Τόλη Βοσκόπουλο από το 1973 μέχρι το 1981. Σταθμός ωστόσο στη ζωή της είναι ο πρώην σύντροφος της, Φρέντυ Σερπέρη με τον οποίο είχαν δεσμό για 4 χρόνια πριν τον πρώτο της γάμο, και απέκτησε την κόρη της Τζωρτίνα (Γεωργία - Χριστίνα).

Η κόρη της λοιπόν είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της και πάντα κάθεται στην πρώτη θέση στις συναυλίες της. Και χθες 25/9 λοιπόν, καθόταν στην πρώτη θέση την ώρα που η τραγουδίστρια κατέρρευσε στην σκηνή και έτρεξε γρήγορα στο πλευρό της να δει τι έχει συμβεί.

Μαρινέλλα Ηρώδειο κόρη
Φωτογραφία λίγο πριν καταρρεύσει η τραγουδίστρια

Για να υπενθυμίσουμε, η Μαρινέλλα λιποθύμησε πάνω στη σκηνή και όλοι έσπευσαν στο πλευρό της. Τόσο ο προσωπικός της γιατρός όσο και οι συνεργάτες της αλλά και οι διασώστες για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να την παραλάβει. Στον δρόμο όμως προς το νοσοκομείο Υγεία, η υγεία της επιβαρύνθηκε. Όπως διαγνώστηκε μάλιστα, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική (δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν).

Η Τζωρτίνα δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της όπως και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τα εγγόνια της και ο γαμπρό της, άνδρας της κόρης της.

Λίγα λόγια για την κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτίνα

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη είναι σκηνοθέτης και είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον επιχειρηματία Τίμο Δασκαλόπουλο και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη.

Τζωρτίνα Σερπιέρη
Φωτογραφία λίγο πριν καταρρεύσει η τραγουδίστρια

Η Μαρινέλλα έχει πει για τον πατέρα της κόρης της που απεβίωσε το το 2016: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».