Εύη Δαέλη: Σπαρακτικό το «αντίο» στον πατέρα της – «Θέλω να ξέρει το σύμπαν όλο τι άνθρωπο στερήθηκε…»

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού

Ελένη Μπορμπόλη
instagram
instagram

Μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα η Εύη Δαέλη. Όπως αποκάλυψε η ίδια λίγες ώρες νωρίτερα, ο πατέρας της έφυγε από την ζωή, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον πατέρα της, η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να πει το τελευταίο «αντίο» και το σίγουρο είναι πως όλοι όσοι έχουν χάσει κοντινά τους άτομα θα ταυτιστούν μαζί της.

Δείτε επίσης: Εύη Δαέλη για Γιάννη Μπέζο: «Είναι ο μόνος που το κάνει αυτό...» - Όλα όσα αποκάλυψε για την συνεργασία τους

Δείτε την ανάρτηση της Εύης Δαέλη για τον πατέρα της

«Αγαπηλένιο μου, καραμελένιο μου. Αυτα του να ανεβάζεις στο ινστα ειναι μαλ@@@ θα μου ελεγες αλλα θέλω να ξερει το σύμπαν ολο τι άνθρωπο στερήθηκε. Ο πόνος μου και το κενο που εχω στην ψυχή μου ειναι βουνό, μου αρκει ομως να ξερω πως εσύ δεν πονας πια. Άδικος ο κόσμος που ζουμε και πολυ λίγος για το μεγαλείο σου.

Ο πατέρας μου καμιά μάχη δεν έχασε, ο πατέρας μου βγηκε νικητής, γιατι μεχρι τελευταια στιγμή παλεύει. Ο πατέρας μου ειναι πατέρας πολλών, και μεγαλύτερη τιμή απο το να ειμαι κορη του δεν εχω. Always and forever, you and me», έγραψε η Εύη Δαέλη και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Εύη Δαέλη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Φίφη» από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο ανακοίνωνε ότι η κηδεία του αγαπημένου της πατέρα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αιγάλεω. Η ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν για το τελευταίο αντίο, γράφοντας: «Για τους αγαπημένους του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν».