Χριστίνα Βραχάλη: «Δεν είχα όνειρο να γίνω μαμά – Στη μητρότητα υπάρχουν κυρίως δύσκολες στιγμές»

«Κάποιες φορές, η ζωή αποφασίζει για εμάς»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Η γνωστή αθλητική δημοσιογράφος, Χριστίνα Βραχάλη, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου και μίλησε για το νέο κεφάλαιο της ζωής της, την μητρότητα.

«Νομίζω ότι αυτό που αλλάζει είναι ότι από ότι πλέον αναγνώριζες ότι έχεις μια ευθύνη. Από δω και στο εξής στη ζωή σου ένας άνθρωπος καλά να είναι υγιής, να είναι ασφαλής και αυτό είναι ένα τεράστιο βάρος σε εισαγωγικά. Και η πιο μεγάλη αλλαγή νομίζω είναι αυτή.

Δεν είχα πάντα όνειρο να γίνει μαμά, αλλά πολλές φορές η ζωή αποφασίζει εκείνη για μας και ευτυχώς δηλαδή γιατί πιθανότατα να μην έπαιρνα την απόφαση. Στη μητρότητα, υπάρχουν κατά κύριο λόγο δύσκολες στιγμές. Ναι είναι, είναι αρκετά δύσκολες γιατί είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο. Είναι κάτι που δεν σε εκπαιδεύει κανείς να το κάνεις. Προσπαθείς να βάλεις στην άκρη το δικό σου συναίσθημα και να λειτουργείς με βάση το καλό του παιδιού, οπότε αυτό πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με αυτό που αισθάνεσαι, αλλά πρέπει να γίνουν ένα πράγματα», αποκάλυψε η ίδια για την μητρότητα.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Βραχάλη: «Τη βάζει πάνω μου και εκεί που το παιδί ουρλιάζει...» - Ανατριχιάζει με τα πρώτα λεπτά μετά τον τοκετό της

Τι είπε για την αθλητική δημοσιογραφία

Ερωτηθείσα για το επάγγελμα της αθλητικής δημοσιογραφίες, η Χριστίνα Βραχάλη παραδέχτηκε ότι υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι μια καταξιωμένη επαγγελματίας.

«Η αθλητική δημοσιογραφία, παλαιότερα ήταν ένας ανδροκρατούμενος χώρος, αυτή την εποχή νομίζω λιγότερο. Νομίζω ότι όλοι σε όλους τους χώρους εργασίας θα αντιμετωπίσουμε και τις κακές συμπεριφορές και τις καλές συμπεριφορές και τον ανταγωνισμό. Όταν δεν είσαι καλά σε μια δουλειά φεύγεις. Βεβαίως, έχω φύγει από δουλειές και από χώρους στους οποίους δεν ταίριαζε το δικό μου σύστημα ηθικής. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αν μου έκαναν εμένα κάτι με εμπειρία 25 ετών, τι μπορούσε να συμβεί στα νεότερα κορίτσια;», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο: