Σάκης Αρναούτογλου: «Υιοθετήσαμε ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία – Το σπούδασα με μισθό 900 ευρώ»

Τι αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής

Ελένη Μπορμπόλη
Σάκης Αρναούτογλου: «Υιοθετήσαμε ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία – Το σπούδασα με μισθό 900 ευρώ»

Ο Σάκης Αρναούτογλου, ο γνωστός μετεωρολόγος και πλέον ευρωβουλευτής, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη από τις Βρυξέλλες, όπου διαμένει λόγω των υποχρεώσεών του. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στην πορεία του στην πολιτική, την εμπειρία του από τις Ευρωεκλογές και την προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» - Τι έπαιρναν και τι παίρνουν μετά την Ευρωβουλή Μελέτη, Παππάς, Αυτιάς και Αρναούτογλου

Τι αποκάλυψε ο Σάκης Αρναούτογλου

Αναφορικά με την πολιτική του καριέρα, ο Αρναούτογλου ανέφερε ότι πάντα ήθελε να συνεισφέρει στη χώρα του. «Ήθελα πάντα να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο στη χώρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Σχολιάζοντας τη βραδιά των Ευρωεκλογών, είπε με χιούμορ: «Είχαμε παραγγείλει πίτσα με τη γυναίκα μου τη βραδιά των Ευρωεκλογών». Επίσης, ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον Παύλο Γερουλάνο, λέγοντας: «Πιστεύω ότι το ολοκληρωμένο πακέτο στο ΠΑΣΟΚ το έχει ο Παύλος Γερουλάνος».

Ο Αρναούτογλου μίλησε επίσης για την υιοθεσία του γιου του από τις Φιλιππίνες, τον Τηλέμαχο, όταν ήταν 9 ετών. «Υιοθετήσαμε ένα παιδί, τον Τηλέμαχο. Μας επέλεξε διότι όταν είναι μεγάλο το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να δουν οι υπεύθυνοι αν θέλει και το ίδιο το παιδί», ανέφερε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον μισθό που είχε κατά την περίοδο της εργασίας του στην ΕΡΤ3: «Στην ΕΡΤ3 τόσα χρόνια ήμουν δημόσιος υπάλληλος με λίγα περισσότερα από 900 ευρώ. Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και ζεις αξιοπρεπώς, μπορείς και τα βγάζεις πέρα. Σπούδασα κι ένα παιδί με αυτά τα λεφτά».

Τέλος, ο Αρναούτογλου μίλησε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Κανένας δεν μπορεί να παρεμβαίνει στη ζωή δύο ανθρώπων... Και θεωρώ ότι πρέπει να ρωτήσουμε και τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, τι θα ήθελαν...», δήλωσε, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης στη ζωή των παιδιών.

Δείτε το βίντεο: