Απόστολος Λύτρας: «Μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ να ξεπεράσω αυτά που έχουν συμβεί»

«Η θεραπεία η επίσημη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: «Μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ να ξεπεράσω αυτά που έχουν συμβεί»

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στο Πρωινό, καθώς εκπροσωπεί μία από τις καταγγέλλουσες. Πέρα από τις λεπτομέρειες της δίκης, ωστόσο, ο ποινικολόγος απάντησε και για την προσωπική του ζωή, ιδίως για τις σχέσεις του σήμερα με την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Θυμίζουμε πως ο ποινικολόγος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, με τον ίδιο να παραδέχεται την πράξη του και να τονίζει πως θα αναζητήσει θεραπεία. Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο, αποκάλυψε πως ακόμα αυτή δεν έχει ξεκινήσει, αλλά προς το παρόν προσπαθεί μέσω της δουλειάς του να αφήσει πίσω αυτό το κομμάτι.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Δεν το είχε ξανακάνει - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον κάτι που χρειάζεται να απαντήσω για τα προσωπικά μου, δεν θα το ήθελα. Βλέπεις ότι αποφεύγω να μιλήσω. Είναι κάτι το οποίο πέρασε, προσπαθούμε να υπάρχει εξομάλυνση των σχέσεών μας με την πρώην σύζυγό μου και από κει και πέρα είμαι καθημερινά στα επαγγελματικά μου καθήκοντα σε καθημερινή βάση. Μέσω της εργασιοθεραπείας προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω όλα αυτά που έχουν συμβεί», δήλωσε σε ζωντανή σύνδεση ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε στη συνέχεια, όταν ερωτήθηκε για τη θεραπεία που θα αναζητήσει: «Είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα αναζητήσω τους λόγους για τους οποίους δυστυχώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Η θεραπεία η επίσημη, από το κέντρο που ορίζει το βούλευμα, όχι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας έθιξε τη σχέση του με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, με τον Απόστολο Λύτρα να απαντά: «Και με την πρώην σύζυγό μου θα πρέπει και πιστεύω ότι θα αποκατασταθεί η σχέση μας και ο λόγος είναι διότι υπάρχουν παιδιά στη μέση. Και κάνουμε και οι δύο κάθε δυνατή προσπάθεια να εξομαλυνθεί αυτή η “αντιδικία” μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».