Κλέλια Ανδρουλάτου: Στη Μύκονο μαζί με την Μαρία Καβογιάννη - Πήγε για γύρισμα και έγινε... σερβιτόρα (Βίντεο)

Οι διάσημες Ελληνίδες βρίσκονται στο νησί των ανέμων με την νέα ελληνοαμερικάνικη ταινία του Netflix

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Κλέλια Ανδρουλάτου: Στη Μύκονο μαζί με την Μαρία Καβογιάννη - Πήγε για γύρισμα και έγινε... σερβιτόρα (Βίντεο)

Η Κλέλια Ανδριολάτου μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς "Maestro" του Netflix, φαίνεται ότι έχει προχωρήσει ήδη στο νέο της κινηματογραφικό έργο. Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε στη Μύκονο, μαζί με την πρώην συνεργάτιδα της, Μαρία Καβογιάννη, για το γύρισμα της νέας ελληνοαμερικανικής ταινίας.

Η ταινία αφορά μια οικογένεια που μένει μόνιμα στη Μύκονο και μεταξύ άλλων, δείχνει τα ξέφρενα και χλιδάτα πάρτι του καλοκαιριού στο νησί. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τέλη Οκτώβρη, ενώ θα προβληθούν πολλά διάσημα μπαρ και beach club μέσα από την παραγωγή. Στο νησί έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν για τους βοηθητικούς ρόλους της ταινίας και θα περιλαμβάνονται πολλά διάσημα μοντέλα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Μέσα στους διάσημους πρωταγωνιστές. βρίσκεται και η ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός Julia Fox που εντυπωσιάζει με την παρουσία της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και η Μαρία Καβογιάννη στα γυρίσματα στην Μύκονο

Η κάμερα του Mykonos Live TV λοιπόν, μαγνητοσκόπησε τις διάσημες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες κατά τη διαμονή τους στο νησί. Στο πρώτο μισό του βίντεο βλέπουμε την Κλέλια Ανδριολάτου στο διάσημο beach bar της Μυκόνου, Nammos, να εκτελεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων χρέη σερβιτόρας, ενώ γύρω της οι υπόλοιποι ηθοποιοί χορεύουν. Ενώ, στο επόμενο μισό, κατα τη διάρκεια του διαλείμματος από τα γυρίσματα, η συμπρωταγωνίστρια της, Μαρία Καραβογιάννη, καταγράφεται σε επίσκεψη στα Ματόγιαννα, να περιπλανιέται στα γραφικά σοκάκια με έναν φίλο της.

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στην αγκαλιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά το τελευταίο γύρισμα στο Maestro