Χρήστος Μάστορας - Σάστισε η Μαρινέλλα στην πρόβα: Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ανέτοιμος και έκανε λάθη

Το sms ήταν το κερασάκι στην τούρτα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έντονες συζητήσεις προκάλεσε η ξαφνική αποπομπή του Χρήστου Μάστορα από τη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας απόψε στο Ηρώδειο (25/9). Ο τραγουδιστής απουσίαζε από τη γενική πρόβα, επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μετέφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχοντας μιλήσει με την πλευρά της Μαρινέλλας και τόνισε πως οι συνεργάτες της και η ίδια σάστισαν από τα όσα αντίκρισαν στη γενική πρόβα: Ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη στους στίχους και φαινόταν ανέτοιμος, κάτι που φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τη σπουδαία ερμηνεύτρια. Αντίθετα εκείνη, παρά το γεγονός ότι έχει πει χιλιάδες φορές τα κομμάτια της, επιμένει να τα προβάρει πριν από κάθε συναυλία, δείχνοντας έτσι τον επαγγελματισμό της.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας: Και επίσημα «εκτός» από την συναυλία της Μαρινέλλας - Τον έβγαλαν από την αφίσα

Μόλις 20 λεπτά πριν την πρόβα ενημέρωσε ότι θα λείπει ο Χρήστος Μάστορας

Παρά την υπόσχεση του Χρήστου Μάστορα ότι θα βελτιωνόταν στη γενική πρόβα, τελικά δεν εμφανίστηκε, ενημερώνοντας μέσω γραπτού μηνύματος ότι ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να παρευρεθεί, μόλις 20 λεπτά πριν ξεκινήσουν.

Αυτή φαίνεται πως ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τη μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία αποφάσισε την αποπομπή του από τη συναυλία, ενώ αφαιρέθηκε και το όνομά του από την αφίσα. Το μήνυμα του τραγουδιστή που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε: «Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω».

Το πρωί της Τρίτης (24/9) ο Χρήστος Μάστορας απάντησε για τους λόγους που βρέθηκε εκτός της συναυλίας. «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.