Γιώργος Λιανός: Σπάνιες φωτογραφίες από την 13χρονη κόρη του - Οι ευχές για τα γενέθλια της

Την έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
giorgoslianoss/Instagram
giorgoslianoss/Instagram

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του συμμετέχοντας στο Fame Story 3 ως τραγουδιστής. Μπορεί να μην κέρδισε - έφτασε όμως στον τελικό - ωστόσο, σήμερα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα με τα κανάλια να τον θέλουν στο δυναμικό τους.

Έχει παρουσιάσει προγράμματα όπως ο Πρωινός καφές, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Wipe Out, The Voice και Survivor που είναι και το πρόγραμμα που παρουσιάζει εδώ και χρόνια.

Μια από τις πιο αγαπημένες του δουλειές όμως είναι αυτή του πατέρα. Ο Γιώργος Λιανός έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία που είναι τα μεγαλύτερα από τον πρώτο του γάμο και την μικρή του κόρη από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη που είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια.

Μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα ειδικά τα τελευταία χρόνια, όμως, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά του. Όταν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor τον ακολουθεί και η σύντροφός του με την κόρη τους, ενώ συχνά ταξιδεύουν εκεί και τα μεγαλύτερα παιδιά του, περνώντας μαζί ποιοτικό (δείτε πόσα παίρνει για να μένει στην εξωτική χώρα).

Οι σπάνιες φωτογραφίες της μεγάλης κόρης του Γιώργου Λιανού

Πριν μερικές ώρες και συγκεκριμένα χθες 24/9 η Αρυάνα είχε τα γενέθλια της και ο μπαμπάς της της ευχήθηκε και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της.

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό αλλά και από τα 13 της που είναι τώρα και ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

«0-13 σε 1”!! Πριν 13(!!) χρόνια άρχισε η καριέρα μου σαν χαζομπαμπάς! Χρόνια σου πολλά Αρυάνα μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.