Μαρίνα Σταυράκη: Αποχώρησε από την κάμερα του Πρωινού όταν ρωτήθηκε για την σύντροφο του Γιώργου Πατούλη

Τι δήλωσε για εκείνον και το γιο τους λίγα δευτερόλεπτα πριν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σταυράκη: Αποχώρησε από την κάμερα του Πρωινού όταν ρωτήθηκε για την σύντροφο του Γιώργου Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1. Ρωτήθηκε και απάντησε τόσο για το χαμό που γίνεται με τα non-binary άτομα, όσο και για την προσωπική της ζωή που ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο με αφορμή τη νέα σύντροφο του Γιώργου Πατούλη που είναι έγκυος στο παιδί του (δείτε φωτογραφίες της).

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σταυράκη

«Μετά την οικογένεια, το σχολείο πρέπει να διαδραματίζει το ρόλο της ενημέρωσης των παιδιών σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα αλλά και της πρόληψης. Φύση συντηρητικός άνθρωπος, θεωρώ ότι τα φύλα είναι δύο, αρσενικό - θηλυκό. Κάποιες άλλες ιδιαιτερότητες είναι αποδεκτές, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το "το", το ουδέτερο. Θεωρώ ότι δημιουργεί μια τεράστια σύγχυση στη νέα γενιά», δήλωσε αρχικά.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα υπερβολικά φίλτρα που βάζει στις φωτογραφίες της που την κάνουν αγνώριστη (δείτε εδώ την διαφορά), απάντησε: «Το 90% των ανθρώπων βάζουν φίλτρα στις φωτογραφίες. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε δεν πρέπει να έχουν υπερβολή. Σίγουρα κάποια σχόλια που γράφουν είναι υπερβολικά. Από εκεί και πέρα υπάρχει αυτοδιάθεση του ατόμου όπως κρίνει. Ας πούμε αν στην Πόπη στην Ελένη αρέσει αυτό, ας το κάνουν αρκεί να μην βλάπτουν τους γύρω τους. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Για το ατύχημα που είχε ο Αλέξανδρος Πατούλης με το αυτοκίνητό του, δήλωσε: «Είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς όλα καλά. Ήταν κάτι το οποίο πέρασε ανώδυνα. Βέβαια εμείς οι γονείς έχουμε πάντα το άγχος όταν βγαίνουν. Ξεκινάει τη σχολή του τώρα 1η Οκτωβρίου. Έχει τελειώσει το στρατιωτικό του. Μένει μαζί μου, συζητάμε, περνάμε όμορφα»

Σχετικά με το χαμό που έγινε με τις δηλώσεις πως δεν έχει οικονομική υποστήριξη από τον πρώην σύζυγό της, γεγονός που έκανε τον γιο της να απαντήσει μέσω του δικηγόρου της, ξεκαθάρισε: «Νομίζω αυτό το θέμα έχει ολοκληρωθεί. Ο κύριος Κούγιας εξέφρασε απόλυτα εμένα. Ο γιος μου είναι ενήλικος οπότε τοποθετήθηκε. Από εκεί και πέρα η ζωή προχωράει και θα είναι δίπλα του».

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη, είπε: «Δεν θέλω να τοποθετηθώ για αυτό το θέμα. Ο κύκλος Πατούλη έκλεισε. Ότι έχετε δει το παρακολουθούμε όλοι. Θέλω να απέχω εντελώς»

Ενώ όταν το θέμα ήρθε στην σύντροφο του πρώην συζύγου της που είναι έγκυος, αποχώρησε από την κάμερα: «Με συγχωρείς, εγώ θα αποχωρήσω... Χάρηκα πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ. Πάντα δημιουργικοί».