Στέλλα Πάσαρη: «Ιωάννα, ένα νεφρό έδωσες!» - Το πανάκριβο δώρο που της πήρε η Τούνη για τα γενέθλια της

Η influencer έκλεισε τα 31

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@j_touni / Instagram
@j_touni / Instagram

Η Στέλλα Πάσσαρη γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλια της με τα αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους. Η γνωστή influencer - Youtuber έκλεισε τα 31 και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με το κοινό της τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα, με την λεζάντα: "Happy birthday-day to me. Πως περνάνε έτσι τα χρόνια ρε παιδιααααα 31".

Δείτε την ανάρτηση:


Η αντίδραση της Στέλλας Πάσσαρη στο δώρο της Ιωάννας Τούνη

Διαβάστε επίσης: Στέλλα Πάσσαρη: Χώρισε η κολλητή της Ιωάννας Τούνη - «Δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»

Η Στέλλα Πάσσαρη στο προφίλ της μέσα από ένα βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα δώρα που έλαβε για τα γενέθλια της. Αρχικά, έδειξε τα επώνυμα παπούτσια και τσάντες που δέχθηκε, αλλά όταν έφτασε στο δώρο της Ιωάννας Τούνη, έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Η γνωστή influencer αποκάλυψε την Dior τσάντα που της αγόρασε η φίλη και συνεργάτιδα και με ενθουσιασμό είπε: "Ξέρετε ότι έχω τρέλα με τις τσάντες. Αρκεί να σας πω ότι Dior δεν έχω ούτε μία. Ουάου! Ιωάννα ένα νεφρό έδωσες. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ".

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια διατηρούν φιλία χρόνων και μάλιστα, οι δυο τους είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στη Μύκονο μαζί με την εταιρία ρούχων "BUBBLEGUN" και μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο πάνω στο ιστιοπλοϊκό και στη πολυτελή βίλλα που διέμεναν. Η Ιωάννα Τούνη σε μια από τις δημοσιεύσεις της μοιράζεται τις στιγμές όπου φωτογραφίζονται με τα ρούχα της: