Δέσποινα Καμπούρη: Αποκαλύπτει για το χειρουργείο της - «Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα...»

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της δύο εβδομάδες μετά

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@despinakampour / Instagram
@despinakampour / Instagram

Τη Δέσποινα Καμπούρη φέτος την βλέπουμε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 του Σαββατοκύριακου, "Weekenders" μαζί με τον Θανάση Πάτρα, τον Δημήτρη Πανόπουλο και την Εβελίνα Νικόλιζα. Η πρεμιέρα της εκπομπής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 21/09 με επιτυχία. Ωστόσο, για την παρουσιάστρια τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολα, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από χειρουργείο που είχε υποβληθεί πρόσφατα στη σπονδυλική στήλη.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κουμπάρα της παρουσιάστριας την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Instagram, αποκάλυψε την είδηση ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Στην φωτογραφία βρίσκεται στο κρεβάτι με ορούς (δείτε εδώ την ανάρτηση από το νοσοκομείο).

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Δέσποινας Καμπούρη σήμερα

Η κάμερα του Happy Day του ALPHA βρέθηκε στα παρασκήνια των "Weekenders" και η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για την συμμετοχή της στην εκπομπή, αλλά και για την κατάσταση της υγείας της δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείου της: «Τώρα που έφυγε αυτό το πρώτο δύσκολο Σαββατοκύριακο νιώθω μία ανακούφιση. Είμαι ήρεμη και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή. Και με τον Θανάση γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, άλλα τόσα με τον Μίλτο, είμαστε και φίλοι δηλαδή και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Τώρα γνωρίζομαι και με την Εβελίνα και τον Δημήτρη, νιώθω ότι θα γίνουμε πολύ καλοί φίλοι».

«Φυσικά και περιμένω να ακούσω τη γνώμη των παιδιών μου. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσο αντικειμενικά είναι τα παιδιά μου. Πάντα τη μαμά τους τη βλέπουν φοβερή και τρομερή, τα παιδιά έχουν την τάση να εξιδανικεύουν τους γονείς τους».

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο στη σπονδυλική μου στήλη. Είναι όλα πάρα πολύ καλά τώρα. Προφανώς δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, όμως ήταν απαραίτητο να γίνει. Το χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία».