Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ είχα μηχανή 650 κυβικά! Όταν κάναμε το πρώτο παιδί...» - Η εξομολόγηση για το γάμο του με την Σκορδά

Τι είπε για πρώτη φορά στο πλατό του Πρωινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ είχα μηχανή 650 κυβικά! Όταν κάναμε το πρώτο παιδί...» - Η εξομολόγηση για το γάμο του με την Σκορδά

Σε μια πολύ σπάνια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Δευτέρα 23/8 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής με αφορμή το θάνατο του Διονύση Πρώιου με την μηχανή του, αναφέρθηκε στη δική του μηχανή, την οποία πούλησε όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef πέθανε με την ίδια μηχανή που πέθανε ο γιος του σε τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 20/8 στην εθνική οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

«Είχε πολλαπλά κατάγματα, πάρα πολλά και είχε και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις και να προχωρήσει σε αυτά που έπρεπε να γίνουν. Στο νοσοκομείο προσπάθησαν να γίνουν οι περισσότερες εξετάσεις, δυστυχώς όμως το περιστατικό απεβίωσε. Δεν πρόλαβε να μπει σε χειρουργείο», έγινε γνωστό μέσα από τον νοσοκομείο.

Στο Πρωινό μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως με τον ίδιο τρόπο που πέθανε ο Πρώιος και ο γιος του, πέθανε και ο πατέρας του πρώην παίκτη του MasterChef, αποκάλυψη που συγκλόνισε και ανατρίχιασε όλο το πλατό της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων δηλώσεων που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέρθηκε και στη δική του μηχανή που είχε μέχρι που γεννήθηκε ο πρώτος του γιος, μέσα από το γάμο του με την Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τη μηχανή του

«Εγώ είχα μηχανή, μια 650 κυβικά! Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, τη μέρα που γεννήθηκε την πήγα σε ένα πάρκινγκ την άφησα και λέω "όταν την πουλήσεις, φώναξέ με να πάρω τα λεφτά και να βάλω την υπογραφή". Και δεν ξαναοδήγησα ποτέ μηχανή. Μόνο μια δυο φορές κάτι σκουτεράκια εκεί γύρω - γύρω από το σπίτι μου. Γιατί έτσι μου ήρθε στο μυαλό. Δεν λέω στον κόσμο να μην οδηγεί..», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.