Γιάννης Καψάλης: Πανηγύρι που μετατράπηκε σε τραγωδία - Δυο αντιδήμαρχοι και ένας ανήλικος τραυματίες

Τι είπε ο τραγουδιστής για το περιστατικό

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@giannis_kapsalis__ / Instagram
@giannis_kapsalis__ / Instagram

Το βράδυ του Σαββάτου (21/09), σε πανηγύρι του Κορυδαλλού όπου τραγουδούσε ο Γιάννης Καψάλης, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του κοινού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι και ένας δεκαεξάχρονος, ενώ, μια γυναίκα λιποθύμησε. Η συμπλοκή μάλιστα, πήρε μεγάλη έκταση καθώς ενεπλάκησαν σε αυτή τουλάχιστον 10 άτομα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του κόσμου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο νέος αντιδήμαρχος Κυρυδαλλού τραυματίστηκε ελαφριά στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος αντιδήμαρχος τραυματίστηκε στο πόδι και του έκλεψαν την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε. Ο 16χρονος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο.

Η οικογένεια του ανήλικου κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για το περιστατικό, αλλά δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε κάποιου είδους μήνυση. Ο 16χρονος θα περάσει από ιατροδικαστική εξέταση, ενώ θα καταθέσουν και οι υπόλοιποι τραυματίες. Ο Εισαγγελέας έχει επίσης ενημερωθεί για το περιστατικό.

Τι είπε ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού και ο Γιάννης Καψάλης για το πανηγύρι

Ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, μόλις βγήκε από το νοσοκομείο, δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Βγήκα από το νοσοκομείο πριν δύο ώρες. Είμαι χάλια, με χτύπησαν στο χέρι, έφαγα όλες τις καρεκλιές και με χτυπούσαν με τα τραπέζια. Όλα ξεκίνησαν όταν εκεί που καθόμουν παρατήρησα ότι κάποιοι τσακωνοντουσαν μεταξύ τους εκεί στο γλέντι που είχαμε.

Όπως ήταν φυσικό εμείς οι άνθρωποι του δήμου πήγαμε να δούμε τι γίνεται και να τους χωρίσουμε. Με το που με είδαν να πλησιάζω και ξαφνικά ερχόντουσαν όλοι αυτοί προς τα πάνω σε μένα και τον άλλο αντιδημαρχο. Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να ρίχνουν πάνω μου τραπέζια και καρέκλες».

Δεν έβλεπα πόσα άτομα ήταν αυτοί που με χτυπούσαν γιατί είχα βάλει το χέρι μου μπροστά και μόνο έτρωγα ξύλο. Ο άλλος αντιδημαρχος είναι καλύτερα, έφαγε μόνο ένα τραπέζι στο κεφάλι και άνοιξε το σημείο όλο πίσω από το αυτί του και γέμισε αίματα, αλλά είναι καλύτερα τώρα. Εγώ έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, η πλάτη μου είναι μέσα στους μώλωπες και είχα υψηλούς παλμούς επομένως έπρεπε να με δει και καρδιολογος».

Ο Γιάννης Καψάλης που τραγουδούσε την στιγμή που συνέβη το άγριο περιστατικό μίλησε στο MEGA και είπε: «Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο πιστεύω εμείς σαν καλλιτέχνες το διαχειριστήκαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα, κάνοντας έκκληση να σταματήσει όλο αυτό»