Διονύσης Πρώιος: Θρίλερ με το θάνατό του - Γιατί δεν γνωρίζει η οικογένεια του το πως πέθανε

Τι αποκαλύπτει καλός του φίλος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιο σοκ προκαλεί ο θάνατο του Διονύση Πρώιο του πρώην παίκτη του MasterChef την περασμένη Παρασκευή 20/9. Ο μάγειρας έχασε τη ζωή του με την ίδια μηχανή που έχασε τη ζωή του ο γιος του πριν χρόνια, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο γιος του πέθανε σε ηλικία 20 ετών σε τροχαίο και είχε μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση που είχαν αλλά και για την τελευταία φορά που τον είδε λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, πήγε και χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”, ενώ δεν το έκανε, ο Μιχάλης ήταν πολύ low profile. Όταν βγήκα έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετάει όλους, επειδή έφευγα για Αργεντινή. Τελικά έφευγε αυτός για αλλού...», είχε πει.

Δεν είχε διστάσει μάλιστα να εξομολογηθεί πως είχε περάσει από το μυαλό του η ιδέα της αυτοκτονίας, ωστόσο όπως είχε αναφέρει το μόνο που τον σταμάτησε ήταν ότι υπήρχε η περίπτωση να ξανασυναντηθούν τα πνεύματα τους, και με την αυτοκτονία θα έχανε την ευκαιρία αυτή.

Τελικά, πατέρας και γιος θα συναντηθούν ξανά... η οικογένεια του και όλοι του οι φίλοι είναι συγκλονισμένοι με το θάνατο του και δε με τον ίδιο τρόπο που πέθανε ο γιος του, με την μηχανή του.

Τι συμβαίνει και η οικογένεια του Διονύση Πρώιου δεν γνωρίζου πως πέθανε

Καλός του φίλος, μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και οι δηλώσεις ρου προβλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 23/9. Όπως λοιπόν ανέφερε, το πόρισμα της τροχαία δεν έχει βγει ακόμα με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν πως πέθανε.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του την Παρασκευή το απόγευμα ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο Γεννηματάς και αν μπορούσα να πάω εκεί. Μέχρι να φτάσω ήταν ακόμα στη ζωή. Ξεψύχησε αφού έφτασα. Ήταν εκεί κάτι ξαδέρφια του και μια κοπελίτσα που είχε σχέση παλιά. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα αλλά δεν έχουμε ακόμα το πόρισμα της τροχαίας. Ήταν με την μηχανή. Γνώριζα 25 χρόνια τον Διονύση», δήλωσε στην εκπομπή ο Κίμων Πάτας.

Δείτε επίσης: Η ανακοίνωση για την κηδεία του - Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Υπάρχουν διάφορα σενάρια που συζητιούνται. Κάποιοι λένε πως μπορεί να έπαθε ανακοπή, κάποιοι εγκεφαλικό, κάποιο ότι έχασε τον έλεγχο. Κάποιοι φοβούνται πως μπορεί να επέλεξε να φύγει με τον τρόπο που έφυγε ο γιος του. Ξέρω ότι ενδεχομένως οι συγγενείς του από την Αργεντινή, ζητούν να γίνει εκεί η ταφή του».