Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έσβησε τρεις τούρτες για τα γενέθλιά της στη Μύκονο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Η παιδική φωτογραφία που μοιράστηκε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/konstantinaspyropoulou
Instagram/konstantinaspyropoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιορτάζει τα 37α γενέθλιά της σήμερα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, και η μέρα της είναι γεμάτη χαρά, αγάπη και ευχάριστες εκπλήξεις από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια, πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που έζησε, με τους φίλους και την οικογένειά της να της επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις.

Από το πρωί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχεται ασταμάτητα ευχές και μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα και φίλους ευχαριστώντας τους με τη σειρά της για την αγάπη και τη στήριξή τους. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στα social media βίντεο από τις εντυπωσιακές τούρτες που έσβησε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – To φωτογραφικό άλμπουμ από το πρώτο καλοκαίρι μαζί με τους δύο γιους της

Οι εκπλήξεις στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το παιδικό στιγμιότυπο

Οι φίλοι της φρόντισαν να της κάνουν συνεχόμενες εκπλήξεις, φέρνοντάς της τρεις διαφορετικές τούρτες, κάθε μία με ξεχωριστό θέμα και διακόσμηση, ενώ η χαρά της ήταν εμφανής καθώς ευχαριστούσε όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτών των εκπλήξεων.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη γιορτή της, αναδεικνύοντας τη χαρούμενη ατμόσφαιρα και την αγάπη που εισέπραξε. Οι τρεις τούρτες ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έσβησε τρεις τούρτες για τα γενέθλιά της στη Μύκονο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Ενδιάμεσα μοιράστηκε και μία φωτογραφία με τον πατέρα της, Βασίλη, απ’ όταν ήταν μικρή. Το όνομά του θα πάρει ο δεύτερος γιος της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έσβησε τρεις τούρτες για τα γενέθλιά της στη Μύκονο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή της

Τα 37 χρόνια βρίσκουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Με έναν ευτυχισμένο γάμο στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και δύο γιους που ολοκληρώνουν την οικογενειακή της ευτυχία, η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της προσωπικής της ζωής.

Η ίδια δηλώνει πιο ισορροπημένη και ευγνώμων από ποτέ, για την προσωπική της ευτυχία. Οι υποχρεώσεις της ως μητέρα και σύζυγος την κρατούν μακριά από την τηλεόραση, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έχει αφοσιωθεί στους μικρούς Βλάση και Βασίλη.