Νάντια Μπουλέ – H σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ: «Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου»

Γνωρίζονται 15 χρόνια και είναι φουλ ερωτευμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Νάντια Μπουλέ ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη μακροχρόνια σχέση της με τον θεατρικό παραγωγό Γιώργο Ισαάκ σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό Gala.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εκφράζει την αγάπη της και την εκτίμηση που έχει για τον σύντροφό της. «Αγαπώ πολλά πράγματα σ’ εκείνον και η σχέση μας χτίστηκε με τα χρόνια. Συνεργαζόμασταν για χρόνια, αλλά ήμασταν σε διαφορετικές προσωπικές φάσεις. Νομίζω ότι ήμουν πολύ διαφορετική πριν από 15 χρόνια που γνωριστήκαμε», δηλώνει χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε επίσης: Η πολύχρονη σχέση της Νάντιας Μπουλέ με τον Γιώργο Ισαάκ - Ο λόγος που δεν παντρεύεται με τον πατέρα της κόρης της

Τα χαρακτηριστικά που αγάπησε στον σύζυγό της η Νάντια Μπουλέ

Η ηθοποιός επισημαίνει τη στήριξη και την γενναιοδωρία του Γιώργου, περιγράφοντάς τον ως ένα διαφορετικό «μοντέλο άντρα» που δεν της ήταν οικείο στο παρελθόν. «Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι είσαι με έναν σύντροφο που είναι ο καλύτερός σου φίλος, πέρα από την ερωτική σας σχέση. Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου και τον αγαπώ πολύ», προσθέτει η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ – H σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη. «Ευγνωμονώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο.Κάπως ήρθε με έναν τρόπο λίγο αναπάντεχο και λίγο “εύκολο”, θα πω, ευτυχώς. Μιλώντας με πολλές γυναίκες του κύκλου μου, ήταν πολλές εκείνες που είχαν θέμα και είχα κι εγώ», έχει δηλώσει πρόσφατα για εκείνη η Νάντια Μπουλέ.

«Υπήρχαν γυναικολογικά ζητήματα τα οποία ήταν πολύ πιθανό να μου δημιουργήσουν θέμα και ήταν ένας ακόμα λόγος που δεν το είχα στο κεφάλι μουκαθόλου, έλεγα “Σιγά, πώς θα προκύψει;”. Οπότε για ακόμα έναν λόγο είμαι τόσο ευγνώμων και γιατί όταν ήρθε πια αυτό το δώρο, έζησα μία τρομερή αλλαγή μέσα μου, αποκάλυψη!», συμπλήρωνε.

Για τον επόμενο τουλάχιστον 1 μήνα η Νάντια Μπουλέ θα μένει στο Λονδίνο όπως αποκάλυψε η ίδια, καθώς πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ. Στο πλευρό της βρίσκεται φυσικά και η κόρη που έχει αποκτήσει μαζί με τον Γιώργο Ισαάκ.