Χαμογέλα και πάλι: «Την είπαν» στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα σχόλια που κάνει στο YouTube και όχι στην εκπομπή

«Μήπως να φορέσεις μια ποδιά κι εδώ;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χαμογέλα και πάλι: «Την είπαν» στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα σχόλια που κάνει στο YouTube και όχι στην εκπομπή

Με αφορμή τη φημολογούμενη συνεργασία του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Νίκο Μουτσινά για τη νέα βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή στον Alpha, ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο πινγκ πονγκ ανάμεσα στον πρώτο και στη Σίσσυ Χρηστίδου με τον Νίκο Συρίγο. Οι δύο συνεργάτες του στο «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασαν με χιούμορ την τάση του Βασάλου να μιλάει πιο άνετα στο κανάλι του στο YouTube παρά στην εκπομπή.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εκφράζει την αμηχανία του όταν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση, είτε μαγειρεύοντας με ποδιά είτε κάνοντας άλλες δραστηριότητες. «Όταν ακούω τη φωνή μου και με βλέπω στην τηλεόραση, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα και άβολα για πολλούς λόγους, είτε για αυτά που λέω, είτε έτσι όπως είμαι με την ποδιά και μαγειρεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά, κάτι που δεν άφησε να πέσει κάτω η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και πάλι.

Δείτε επίσης: Μάρτζυ Λαζάρου: «Νιώθω ότι δεν υπάρχει ωριμότητα σε αυτόν τον άνθρωπο» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Χαμογέλα και πάλι: «Την είπαν» στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τα υπονοούμενα στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι»

Η Σίσσυ Χρηστίδου του είπε: «Γιατί το κάνεις τότε; Α, πληρώνεσαι μάλλον, οπότε κάνεις οτιδήποτε». Ο Βασάλος ξεκαθάρισε ωστόσο: «Δεν πληρώνομαι. Από ποιον πληρώνομαι, παιδί μου; Δεν έχω χορηγούς. Για μένα το κάνω, δεν το κάνω για τον Fipster. Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι, ο Fipster δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κάνω εγώ εκεί πέρα. Δεν έχω κάποια σκαλέτα από εκείνον, μόνος μου τα λέω και τα κάνω».

Στο «χορό» μπήκε και ο Νίκος Συρίγος προτείνοντας με χιούμορ στον Κωνσταντίνο να φοράει ποδιά και στην εκπομπή, καθώς, όπως είπε, αυτό τον κάνει πιο άνετο. «Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση σοβαρή, που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά, αρχίζεις και μιλάς και τα λες. Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το YouTube;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του «Χαμογέλα και πάλι», προκαλώντας γέλια στο πάνελ.