Διονύσης Πρώιος: Η Κατερίνα Λένη τον αποχαιρετά και αφήνει πίσω τις κόντρες τους

Το συγκινητικό μήνυμά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Θλίψη προκάλεσε η είδηση το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου πως ο Διονύσης Πρώιος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Τραγική σύμπτωση: Με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μηχανή είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ο γιος του, Μιχάλης.

Ανάμεσα στους δεκάδες που πενθούν για τον 58χρονο πρώην παίκτη του MasterChef, είναι και οι άνθρωποι που τον συνάντησαν από κοντά σε εκείνον τον κύκλο. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Λένη, η οποία είχε διαγωνιστεί μαζί του στο μαγειρικό reality και είχε έρθει σε κόντρα μαζί του, αλλά προφανώς όλα αυτά είναι μικρά μπροστά στον θάνατο.

Δείτε επίσης: Διονύσης Πρώιος - Η ανακοίνωση για την κηδεία του: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Λένη για τον Διονύση Πρώιο και οι κόντρες τους

Η Κατερίνα Λένη, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Διονύση Πρώιο και έγραψε: «Καλό ταξίδι και σε εσένα Διονύση, στην γειτονιά των αγγέλων! Να αναπαυθεί η ψυχούλα σου».

Θυμίζουμε πώς στο παρελθόν οι δυο τους είχαν έρθει σε σύγκρουση με την Κατερίνα Λένη να κάνει λόγο για «επιλεκτική μνήμη» εκ μέρους του κι εκείνον να τη χαρακτηρίζει «φορτηγατζή». «Από την αρχή προσπάθησα να έρθω πολύ κοντά στην Κατερίνα γιατί μου αρέσουν τα παράξενα άτομα και μου αρέσει να έχω τρελά άτομα δίπλα μου. Προσπάθησα να έρθω κοντά, αλλά πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής κι αυτό εμένα με φόβισε», έλεγε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Πρώιος μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

Η Κατερίνα Λένη είχε αναφερθεί επίσης στις δηλώσεις του για «ερωτικές περιπτύξεις» στο σπίτι του MasterChef, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να δοθεί έκταση. «Ακούγοντας προσεκτικά αυτά που είπε ο Διονύσης, τρελαίνομαι. Έχει κι αυτός επιλεκτική μνήμη. Έχει κάνει κι αυτός χίλια δυο, εντάξει… Ας κουλάρουν λίγο όλοι, ας μην ασχολούνται, τελείωσε. Δεν θέλω να βγω και να τα πω, έκλεισε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορεί να μιλάει ο Διονύσης για ψέματα», σημείωσε εκείνη.

Όταν σχολίαζαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τις αισθησιακές ταινίες που είχε κάνει ο Διονύσης Πρώιος, η Κατερίνα Λένη είχε σχολιάσει με σκωπτική διάθεση: «Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο...», προκαλώντας γέλια απ’ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. «Άμα τη βρεις, στείλτη μου κατευθείαν», σχολίασε επίσης με χιούμορ τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.