Έντονη αντιπαράθεση Αλέξη Κούγια και Σίσσυς Χρηστίδου με φόντο τον Θοδωρή Μαραντίνη

Ένταση και με τον Νίκο Συρίγο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Κούγιας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην πρεμιέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», ωστόσο δεν άργησαν να ανέβουν οι τόνοι. Ο ποινικολόγος και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν έντονους διαλόγους το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου όταν εκείνη σχολίασε την κίνηση του Απόστολου Λύτρα να πάει στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην Σίσσυ Χρηστίδου πως: «Εσείς προσωπικά είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί», αναφερόμενος φυσικά στη σχέση και τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια αντέδρασε, λέγοντας ότι το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια ξημεροβραδιαζόταν στα μπουζούκια, προσπαθώντας να πάρει αποστάσεις.

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Σίσσυ Χρηστίδου

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Αλέξη Κούγια να προσπαθεί να συνδέσει την παρουσία του Λύτρα στα μπουζούκια με τη... λαϊκή παράδοση. «Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια. Ο Λύτρας έχει ντέρτια. Και πήρε την κόρη του να πάει να διασκεδάσει. Δεν πήρε καμία με πλαστικές να πάει να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί», υποστήριξε ο ποινικολόγος, κάτι που δεν έπεισε τη Σίσσυ Χρηστίδου, ούτε τους συνεργάτες της.

Στην κουβέντα ενεπλάκη και ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος μετά από παρατήρηση του Αλέξη Κούγια για το ύφος απάντησε: «Συμβουλές για τη δουλειά μου δεν θα δεχτώ από εσάς». «Άσε την κριτική και κάτσε να κάνεις τη δουλειά σου, φρόντισε να βγάζεις την επιβίωσή σου, αφού με καλείς. Στην εποχή μας είχαμε μία έκφραση. “Ακόμα και αν μια γυναίκα φερόταν με ανήθικο τρόπο, τις δέρνουμε με ροδοπέταλα. Εμένα βρήκες να μιλήσεις έτσι που είμαι παλαιών αρχών άνθρωπος και να μου κάνεις επίθεση;», αντέτεινε ο ποινικολόγος στον συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου.