Διονύσης Πρώιος: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Η μία βρήκε νεκρό τον πρώην της στο κρεβάτι

Η μοναδική φωτογραφία που είχε με τον γιο του που πέθανε στα 19

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Διονύσης Πρώιος
Instagram / Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης Πρώιος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε ένα τροχαίο ατύχημα και παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήταν έτοιμος για χειρουργείο, δεν άντεξε τελικά και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Είχε γίνει πολύ γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο MasterChef το 2020. Από την πρώτη στιγμή μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του που ήταν η απώλεια του λατρεμένου του γιου. Είχε "φύγει" και εκείνος οδηγώντας την ίδια μηχανή που στέρησε τη ζωή και από τον ίδιο.

Βρισκόταν στη Μύκονο όταν συνέβη το μοιραίο και συγκεκριμένα στη στροφή έξω από το σπίτι του Λάκη Γαβαλά στο νησί, στα Φτέλια. Ήταν μόλις 19 χρονών. Ο πατέρας του μόλις είχε φτάσει στην Αργεντινή όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και ενημερώθηκε για τον θάνατό του. Την ημέρα της κηδείας του ήταν κυριολεκτικά ράκος.

Η μοναδική φωτογραφία του Διονύση Πρώιου με τον γιο του

Ο γιος του έπαιζε ντραμς, γι' αυτό και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα, ενώ το φέρετρό του ήταν λευκό και ο Διονύσης με ένα σπρέι τη στιγμή της τελετής έγραψε "ο πατέρας σου για πάντα”. Δεν μοιραζόταν πολλές στιγμές τους στα social media, ωστόσο υπάρχει μόνο μία κοινή τους φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Δείτε επίσης: Διονύσης Πρώιος - «Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν, λες και ήξερε…»

MasterChef Διονύσης Πρωίος γιος

Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Με τη μητέρα του παιδιού του ο Πρώιος είχε γνωριστεί την περίοδο που έβαφε το σπίτι το Λάκη Γαβαλά, ερωτεύτηκαν και ξαφνικά ήρθε στη ζωή ο γιος τους. Το ζευγάρι, όμως, λίγο αργότερα χώρισε και εκείνος κράτησε και μεγάλωσε τον νεαρό μόνος του.

Αργότερα γνώρισε κι άλλες γυναίκες που του έκλεψαν την καρδιά. Ανάμεσά τους μία 22χρονη, που ακούει στο όνομα Εμμανουέλα, η οποία όταν εκείνος μπήκε στο MasterChef σε συνέντευξή της αποκάλυψε τα πάντα για τη γνωριμία κα τον έρωτά τους:

«Δεν γνωριζόμασταν και πήγα στο bar του να του ζητήσω δουλειά. Άρχισε να μου λέει πως είμαι πολύ όμορφη και θα ήθελε να κάνουμε σχέση. Στην αρχή ήμουν αρνητική γιατί ήταν περίεργο να κάνουμε κάτι εφόσον είναι αφεντικό μου. Ωστόσο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και είχαμε χάσει και οι δυο κάποιον δικό μας. Εκείνος το γιο του και εγώ το αγόρι μου.

Μέναμε μαζί στην Βραζιλία και μετά μου είπε ότι θα μετακομίσει Ελλάδα. Και του είπα οκ εγώ θα μείνω εδώ, αλλά μου είπε ότι με θέλει μαζί του και είπε γιατί όχι. Ήμουν χαρούμενη και χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπε τον λόγο. Μου είπε ότι ήταν ένα σημάδι από τον γιο του γιατί εκείνος ήταν σεφ και ήθελε να πάει στο MasterChef.

Χάρηκα πολύ όταν τον είδα και άρχισα να κλαίω σαν μωρό. Από τους συμπαίκτες του ξέρω την Μάρλεν, η οποία εργάζεται και στο εστιατόριο του εδώ ως σεφ. Έχει περουβιανή κουζίνα. Έχουμε άλλη σχέση πλέον αλλά αγαπάμε ο ένας τον άλλο και είναι σαν οικογένεια μου εδώ. Του κάναμε έκπληξη για τα γενέθλια του και του φτιάχνω κάθε χρόνο την αγαπημένη τούρτα . Είναι πολύ καλός σαν αφεντικό και είναι εκεί δίπλα και σε στηρίζει πάντα. Είναι πολύπλοκο να δουλεύουμε μαζί αλλά είναι το καλύτερο αφεντικό».

Η 22χρονη τότε, είχε αποκαλύψει και περισσότερες λεπτομέρειες για την απώλεια του άντρα με τον οποίο είχε σχέση πριν από τον Διονύση: «Είχα χάσει το αγόρι μου και κολλητό μου φίλο, ήμασταν μαζί από τα 15 και ήμασταν μαζί στο πανεπιστήμιο και απλά πέθανε στον ύπνο του. Ξύπνησα και τον βρήκα δίπλα μου, προσπάθησα να τον ξυπνήσω αλλά δεν ξύπναγε. Έτσι αποφάσισα να φύγω από την πόλη μου γιατί όλα θύμιζαν τον πρώην σύντροφο μου», είχε πει.

Δείτε επίσης: To τραγικό δυστύχημα του γιου του, τα ναρκωτικά και η γνωριμία με τον Λάκη Γαβαλά: «Αυτό με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω...»