Δανάη Παππά: «Ο έρωτας στη ζωή μου...» - Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό με τον Λάμπρο Λάζαρη και τα δημοσιεύματα για τον Γεροντιδάκη

Τι απαντάει για όσα κυκλοφορούν για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: «Ο έρωτας στη ζωή μου...» - Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό με τον Λάμπρο Λάζαρη και τα δημοσιεύματα για τον Γεροντιδάκη

Η Δανάη Παππά βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη νέα σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας, στην οποία πρωταγωνιστεί και παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day σχετικά με αυτή. Απάντησε, όμως και σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, αφού έχουν ακουστεί πολλά μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ υπάρχει ένα συμφωνητικό στη μέση μετά το τέλος της σχέσης του επί 6 χρόνια ζευγαριού και πολλά λεφτά τα οποία χρωστάει στον πρώην σύντροφό της (δείτε εδώ πόσα χρήματα πρέπει να του δίνει κάθε μήνα), υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως είναι σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος είναι επίσης φρεσκοχωρισμένος ενώ πήγαινε για γάμο (δείτε εδώ τι συνέβη και τον ανέβαλαν).

Οι δυο τους το αρνούνται και η ηθοποιός στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του καναλιού ανέφερε πως δεν την απασχολούν όλα όσα γράφονται και ακούγονται για την προσωπική της ζωή, καθώς είναι μέρος του "παιχνιδιού" και θεωρεί πως πολλοί το κάνουν για την προβολή, τα νούμερα και την δημοσιότητα.

Οι νέες δηλώσεις της Δανάης Παππά

«Είχα πάρα πολύ άγχος, πρέπει κάπου να χτύπησα το αυτοκίνητο. Τα χέρια μου τρέμουν, αλλά ωραία. Άντε να φύγει αυτή η πρεμιέρα από πάνω μας. Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, είναι κινητήριος δύναμη για όλα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ερωτευτείς πρώτα το εαυτό σου. Καλώς ή κακώς θα γίνει αυτό το πράγμα, θα χρησιμοποιήσουν το όνομά σου για τη δημοσιότητα, για χίλιους δύο λόγος. Δεν με επηρεάζει τίποτα, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δηλώσεις έκαναν και πολλοί ακόμη από τους ηθοποιούς του νέου σίριαλ. Ανάμεσά τους και η Ηρώ Μούκιου, η οποία επισήμανε: «Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη στις δουλειές μου, αλλά αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, προσπαθώ να το ξεπερνάω πολύ γρήγορα».

Δηλώσεις έκανε και η Καλλιρόη Μυριαγκού, η οποία λατρεύτηκε ως "Ματίνα Μανταρινάκη" στο Κωνσταντίνου και Ελένης: «Είναι πολύ μεγάλη η πρόκληση. Έχω καιρό να κάνω τηλεόραση, μου είχε λείψει», σημείωσε. Το youweekly.gr ήταν επίσης εκεί και εξασφάλισε πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια - δείτε εδώ.