Δανάη Παππά – Χαμογελάει ξανά μετά τις εντάσεις στην προσωπική της ζωή: Πού τη συνάντησε ο φακός

Γυρίζει σελίδα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τις τελευταίες μέρες το όνομά της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο και όχι πάντα με ευχάριστη αφορμή. Η Δανάη Παππά είναι ξεκάθαρο ότι δεν «μασάει», παρά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη και τα όσα γράφονται περί δικαστικής διαμάχης ανάμεσά τους.

Το χαμόγελο είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και όχι μόνο στα προσωπικά της (δείτε εδώ πώς απάντησε για αυτά), αλλά και στα επαγγελματικά της κάνει ένα νέο βήμα για το οποίο λάμπει. Στον «Άγιο Έρωτα» θα πρωταγωνιστεί η Δανάη Παππά αυτή την τηλεοπτική σεζόν και φυσικά ξεχώρισε με την παρουσία της στην avant premiere που έγινε για τους δημοσιογράφους.

Στα καλύτερά της η Δανάη Παππά

Ο φακός του youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τη γοητευτική ηθοποιό δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η υπόθεση της σειράς «Άγιος Έρωτας» θα τους φέρει πιο κοντά, καθώς εκείνη υποδύεται τη μαθήτρια και εκείνος τον ιερέα, με τον οποίο θα αποτελέσουν το κεντρικό ζευγάρι.

Δανάη Παππά – Χαμογελάει ξανά μετά τις εντάσεις στην προσωπική της ζωή: Πού τη συνάντησε ο φακός

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας πατρός Νικολάου σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει - πόσο μάλλον ο ίδιος - ότι η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποδειχθεί για εκείνον η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Δανάη Παππά – Χαμογελάει ξανά μετά τις εντάσεις στην προσωπική της ζωή: Πού τη συνάντησε ο φακός

Όπως λέει η Δανάη Παππά, ο ρόλος αυτός αποτελεί μια πρόκληση: «Πιστεύω πως ο ρόλος της Χλόης είναι μια πρόκληση και λόγω ηλικίας -η Χλόη είναι μια νεότερη κοπέλα από εμένα- και λόγω εποχής. Θέλω πολύ να δω πώς υπάρχω σε μια τέτοια συνθήκη και χαίρομαι γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση και οπτική».

Και συνεχίζει: «Πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία κινείται χρονικά στη δεκαετία του ’50. Μια εποχή για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν την έχω ζήσει και για εμένα ήταν ένα δέλεαρ. Επίσης, σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου στη σειρά, ήταν όλοι οι συντελεστές με τους οποίους ήθελα πολύ να συνεργαστώ».