Αθηνά Οικονομάκου - Mπρούνο Τσερέλα: O λόγος που ευχαρίστησε την αγαπημένη του ο μπασκετμπολίστας

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου - Mπρούνο Τσερέλα: O λόγος που ευχαρίστησε την αγαπημένη του ο μπασκετμπολίστας

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδο στην προσωπική της ζωή φαίνεται να διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, με τον σύντροφό της να την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη. Παρά τα όποια αρνητικά σχόλια μπορεί να υπάρχουν κατά καιρούς, και οι δύο φαίνεται να νιώθουν αυτοπεποίθηση και ζεστασιά μέσα σε αυτή τη σχέση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/9, ο Μπρούνο Τσερέλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια νέα φωτογραφία από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε με την Αθηνά Οικονομάκου στην Τοσκάνη.

Δείτε επίσης: Ματίνα Παγώνη: «Είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου! Όταν έχεις παιδιά...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα

Το μήνυμα του Μπρούνο Τσερέλα και η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο μπασκεμπολίστας εξέφρασε τη χαρά του για τη συντροφιά της Αθηνάς Οικονομάκου, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ για την όμορφη καθημερινή σου παρέα». Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε ο Μπρούνο Τσερέλα.

Αθηνά Οικονομάκου - Mπρούνο Τσερέλα: O λόγος που ευχαρίστησε την αγαπημένη του ο μπασκετμπολίστας

Η Αθηνά Οικονομάκου, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, είχε δηλώσει για πρώτη φορά στην κάμερα του Πρωινού Σουσού: «Πέρασα πολύ ωραία παιδιά. Πολύ ωραία πέρασα. Όλα τα όμορφα μας αλλάζουν. Να είμαστε καλά. Υγεία να έχουμε και να περνάμε ωραία στη ζωή μας. Δεν βλέπω τα αρνητικά σχόλια, θεωρώ ότι είναι σε πολύ μικρό ποσοστό. Εγώ την αγάπη εισπράττω τόσο καιρό. Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι παραπάνω».

Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μπρούνο Τσερέλα έρχεται να ενισχύσει το γεγονός ότι νιώθουν όμορφα για τη σχέση τους, αν και η Αθηνά Οικονομάκου ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει στην κάμερα για αυτό το όμορφο κεφάλαιο.