Ιωάννα Τούνη – Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της Πάρη και τη μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η γιαγιά εν δράσει!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη – Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της Πάρη και τη μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να μοιράζεται τρυφερές στιγμές στα social media. Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, απαθανάτισε τον γιο της, Πάρη, με τη γιαγιά του -μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου- δίνοντας μας μία γεύση από την καθημερινότητά τους.

Ο μικρός Πάρης είναι το πρώτο παιδί της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, και από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, έχει γίνει το κέντρο του ενδιαφέροντός τους. Οι γονείς του δεν κρύβουν την αγάπη τους για το παιδί, και κάθε φωτογραφία ή βίντεο που μοιράζονται με τους ακολούθους τους στα social media γίνεται viral.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ανέβασε βίντεο από το ξεφάντωμα της στην Άννα Βίσση! Τι φόρεσε και έκανε εντύπωση

Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Τούνη

Η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει γίνει μια γλυκύτατη παρουσία στη ζωή του μικρού Πάρη και έχει ήδη δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό με το εγγόνι της, με την Ιωάννα Τούνη να δηλώνει ευγνώμων για την υποστήριξη της.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο όπου ο Πάρης παίζει με τη γιαγιά του, γράφοντας πως: «Η γιαγιά μας η καλή ήρθε για ενισχύσεις». Η μαμά του Δημήτρη Αλεξάνδρου προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το εγγόνι της και φαίνεται ότι εκείνο ανταποκρίνεται με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ξεκινάει παιδικό σταθμό ο Πάρης

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας «My Style Rocks», όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το μοναδικό της στυλ και τον αυθεντικό της χαρακτήρα. Από τότε, η καριέρα της απογειώθηκε, κατακτώντας εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα social media και δημιουργώντας το δικό της brand στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η επαγγελματική της ζωή που μας απασχολεί.

Η Ιωάννα μοιράζεται συχνά προσωπικές στιγμές, ιδιαίτερα από τότε που έγινε μαμά του μικρού Πάρη. Θυμίζουμε πως σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τον παιδικό σταθμό, επομένως θα περνάει περισσότερες ώρες μακριά από τη μαμά του.