Helen Mazlou: Η πρώτη συνέντευξη της Tik Toker που έγινε μοναχή στα 23 της

Τα κάνει όλα για τα views ή όχι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Helen Mazlou: Η πρώτη συνέντευξη της Tik Toker που έγινε μοναχή στα 23 της

Πριν από μερικές ημέρες μία διάσημη Ελληνίδα Tik Toker ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα πως αποφάσισε να γίνει μοναχή και πλέον κατοικεί σε Μοναστήρι. Ο λόγος για την Helen Mazlou, όπως την γνώριζαν όλοι, η οποία για κάποιο διάστημα είχε εξαφανιστεί εντελώς από τα social media, ενώ συνήθιζε να αναρτά διαρκώς βίντεο, κυρίως με cover σε τραγούδια - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Είναι μόλις 23 ετών, γι' αυτό και η απόφασή της παραξένεψε πολύ κόσμο. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, όταν το θέμα προβλήθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ρώτησε ευθέως εάν η νεαρή το ήθελε πραγματικά ή αν πρόκειται για κάποιο βίντεο που θέλει να κάνει για το προφίλ της ώστε να πάρει προβολές και να σχολιαστεί.

Τα πρώτα λόγια της Tik Toker που έγινε μοναχή

Η ίδια μίλησε σε δημοσιογράφο του καναλιού και αποκάλυψε τα εξής: «Έχω μιλήσει με τον πνευματικό. Δεν σκεφτόμαστε να μιλήσουμε, έτσι, παραπάνω. Ίσως κάνουμε εμείς κάποιο βιντεάκι στο youtube, γιατί εντάξει, δεν είμαι και κάτι σημαντικό, έτσι, να επικεντρωθούμε σε μένα. Εγώ ήθελα προς τον Κύριο να επικεντρωθώ. Τώρα το να βγαίνω στη δημοσιότητα, δεν είμαι και κάτι. Στον μοναχισμό ήρθα αντιθέτως, για να χαμηλώσω τους τόνους, όχι για να βγω να με θυμηθεί ο κόσμος λες και είμαι εγώ κάτι. Σαν μία κατήχηση από τα λίγα που ξέρω.

Θα κάνουμε, πιθανόν, κάποιο βίντεο ανακοίνωσης και θα μάθει και ο κόσμος. Τώρα για κάτι παραπάνω το σκεφτόμαστε... Κάνω κάποια άλλα πράγματα, όλοι μαζί εδώ με το Μοναστήρι, και επικεντρωνόμαστε σε άλλα, πνευματικού περιεχομένου. Αλλά έχει ο Θεός! Ήταν μία απόφαση που ήρθε ξαφνικά...». Πλέον ονομάζεται Μοναχή Υπομονή.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει σβήσει όλες τις αναρτήσεις της στο Tik Tok και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα βρει κανείς μόνο τα παρακάτω post, πέρα από την ανακοίνωση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @helenmazlou