Γιώργος Λιάγκας: Οργισμένος με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη - «Ρε γαμ@@ο, κλείσ’ το το ρημάδι! Είναι δυνατόν να...»

Τι είπε και έγιναν όλοι έξαλλοι στο Πρωινό;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Οργισμένος με τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη - «Ρε γαμ@@ο, κλείσ’ το το ρημάδι! Είναι δυνατόν να...»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα μιλώντας παράλληλα για το δικό του περιστατικό με την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Με στεναχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, κι από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα... Ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε για να φτάσει εκεί που έφτασε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο; Στην μούρη;», σχολίασε για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο - δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Όσον αφορά για την δική του υπόθεση όπου με την πρώην σύντροφό του βρίσκεται στα δικαστήρια για βία εναντίον της, είπε: «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ "σάλτσα" μέσα. Μπορώ να πω και ως στημένο. Δείχνει το υλικό να χτυπάω εγώ καμία μούρη;».

Η οργή του Γιώργου Λιάγκα για τις δηλώσεις του

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του σχολίασαν τα όσα είπε φανερά σοκαρισμένοι και νευριασμένοι από τις απόψεις του. Ο παρουσιαστής δε δήλωσε σοκαρισμένος κάνοντας του "επίθεση".

«Ρε γαμ@@@ο, κλείσ' το το ρημάδι. Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι οκ δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει; Επειδή είσαι αρσενικό και με θεωρείς και εμένα αρσενικό, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας;

Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα η να τρώει κέρατο; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Γενικά μιλάω, δεν λέω ούτε για σένα ούτε για τον Λύτρα. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να δείρεις και να ξεφτιλιστείς μια γυναίκα και να μπαίνεις φυλακή ή να έχεις φάει ένα κέρατο και να πεις πήγαινε από εδώ δεν αξίζεις για εμένα; Στο δικό μου το ζύγι είναι να έχεις "φάει" κέρατο. Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και να πας παρακάτω», είπε φανερά έξαλλος.