Αλέξης Κούγιας: «Αν ο νεαρός έχει διαφορετικές απόψεις από τη μητέρα του...» - Η απάντηση για τον γιο Πατούλη & Σταυράκη μετά το ξέσπασμα

«Δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν ούτε να επιτρέπω σε οποιονδήποτε ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα σε μεγάλη ηλικία»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με τον Γιώργο Πατούλη και την Μαρίνα Σταυράκη, καθώς εκείνη ενοχλήθηκε μετά την αποκάλυψη για τον γάμο του πρώην συζύγου της με την εγκυμονούσα σύντροφό του - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το όνομα και το φύλο του μωρού - και ζήτησε τη βοήθεια του Αλέξη Κούγια, καταγγέλλοντας τον πως δεν βοηθάει οικονομικά τον γιο τους εδώ και χρόνια.

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Πατούλη, Στάθης Κουκούτσης, τότε βγήκε έξαλλος στα κανάλια για να διαψεύσει αυτή την καταγγελία, ρίχνοντας τα βέλη του και τον ποινικολόγο που έχει αναλάβει την υπόθεση από την αντίθετη πλευρά - δείτε εδώ όσα είπε.

Τα "καρφιά" του Αλέξη Κούγια για τον δικηγόρο του Αλέξανδρου Πατούλη και η απάντησή του

Η κάμερα του Πρωινού πλησίασε για τον λόγο αυτό τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος απάντησε ως εξής: «Είναι ένας παλιός αστυνομικός ο κ. Κουκούτσης που έγινε δικηγόρος σε μεγάλη ηλικία. Αν είναι αυτός, γιατί με είχε ενημερώσει η κυρία Πατούλη ότι ο κύριος Πατούλης έχει έναν πρώην αστυνομικό που έγινε δικηγόρος και τον χρησιμοποιεί για διάφορες δουλειές. Αν είναι αυτός και εκπροσωπεί πράγματι τον νεαρό κι αν ο νεαρός έχει αντίθετες απόψεις από τη μητέρα του, παύει να υπάρχει το ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή.

Ήρθε η κυρία Πατούλη, είναι φιλόλογος, συγκροτημένη κυρία, η οποία μου είπε να αναλάβω αυτήν την υπόθεση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν ούτε να επιτρέπω σε οποιονδήποτε ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα σε μεγάλη ηλικία, χρησιμοποιώντας τη δική μου επιστημονική υπόσταση. Μάλλον θέλει να βγει στα κανάλια, γιατί αλλιώς δε θα έβγαινε. Αν ο νεαρός ο οποίος είναι 19 ετών, έχει διαφορετικές απόψεις από τη μητέρα του, ας τα βρουν μεταξύ τους. Η μητέρα του ήθελε να τον προστατεύσει, αυτό μου είπε, να εξασφαλίσει το μέλλον του και τις σπουδές του. Είναι μεγάλο παιδί, αν έχει διαφορετικές απόψεις είναι κάτι άλλο, πρέπει να το βρουν μεταξύ τους».

Λίγο αργότερα, ο κύριος Στάθης Κουκούτσης βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. «Το δηλώνω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν επιθυμώ κανένα δημόσιο διάλογο με τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Σε αποκατάσταση των πραγμάτων, σας ενημερώνω σε ότι με αφορά ότι προέρχομαι από χωριό της ορεινής Ναυπακτίας, τελείωσα νυχτερινό γυμνάσιο και λύκειο, εισήχθη στη νομική Αθηνών, έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις, έγινα αξιωματικός της χωροφυλακής και εν συνεχεία της ελληνικής αστυνομίας και παραιτήθηκα από τη νομική υπηρεσία του Υπουργείου με τον βαθμό του αστυνόμου, στα 35 μου, για να δικηγορήσω, γιατί αυτό ήθελα από μικρή ηλικία. Και δεν διαφημίζω σε δημόσια μέσα την επαγγελματική ου εξέλιξη και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεοπτική μου παρουσία ή όποια παρουσία του συγκεκριμένου δικηγόρου. Δικηγορώ 4 δεκαετίες», απάντησε με τη σειρά του, τονίζοντας πως ο Αλέξης Κούγιας είναι που θέλει να βγαίνει στα κανάλια.

«Όταν αναφέρθηκε το συγκεκριμένο θέμα στον συγκεκριμένο δικηγόρο, έπρεπε αμέσως να απαντήσει "το θέμα δεν έχει καμία πρόοδο από εσάς, εάν είναι αληθές, είναι μόνο από τον 19χρονο γιο της". Δεν ήταν ψέμα για να βγαίνει στα κανάλια για δημοσιότητα. Ξέρει ότι αν ήταν αληθές αυτό που λέει η κυρία Σταυράκη για τα οικονομικά προβλήματα, έπρεπε να δώσει την εξής απάντηση: "δεν έχει δικηγορική λειτουργία αυτό το θέμα"», σημείωσε επίσης.