Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Το 2022 υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Για εκείνον είναι το δεύτερο διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Το 2022 υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Πολλοί είναι οι χωρισμοί τους τελευταίους μήνες. Δεν γίνεται να περάσουν 30 ημέρες και να μην "σκάσει" ένας. Μετά από το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη (δείτε την επιβεβαίωση) ακόμα ένας αποκαλύφθηκε μέσω της εφημερίδας Espresso.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε στα τηλεοπτικά πλατό και την άνοιξη του 2022 υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης, γιορτάζοντας το σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Κουμπάροι τους ήταν ο Ανδρέας Παπατριανταφύλλου και η Ζέτα Κατωπόδη.

Πριν καν κλείσουν ωστόσο δυο χρόνια από την ημέρα αυτή, το ζευγάρι χώρισε όπως φαίνεται οριστικά. Οι λόγοι όμως του χωρισμού δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε

Ο λόγος για το στέλεχος του OPEN, Βασιλική Σελήνη και τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από σχεδόν πέντε χρόνια και ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος ακολουθεί εδώ και κάποιο διάστημα χωριστούς δρόμους...

Ο πρώην υπουργός γνώρισε τη operation manager τη χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές, Το σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε μερικούς μήνες μετά την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Αυτό είναι το δεύτερο διαζύγιο του Νίκου Παππά. Ο πολιτικός υπήρξε παντρεμένος με την Έλενα Παντοπούλου με την οποία μέχρι την γέννηση της πρώτης κόρης του ζούσαν στην Σκοτία καθώς εργαζόταν μετά τις σπουδές του στα οικονομικά ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Fraser of Allander του πανεπιστημίου Στραθκλάιντ.

Δείτε επίσης: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 7 χρόνια αρραβώνα - Διάσημο ζευγάρι βάζει τέλος στη σχέση του

Νίκος Παππάς Βασιλικη Σελίνη

Λίγα λόγια για τον Νίκο Παππά

Ο Νίκος Παππάς είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, από το 2015 στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών και από το 2019 στη Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών. Στις 27 Αυγούστου 2024 εξελέγη πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, και ως εκ τούτου, διατελεί αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο. Διετέλεσε υπουργός Επικρατείας και στη συνέχεια υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Ήταν υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις Εσωκομματικές εκλογές του 2023.

Βασιλική Σελήνη Νίκος Παππάς

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής οργάνωσε το 2016 διαγωνισμό για τη χορήγηση αδειών σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Για τον διαγωνισμό και τους χειρισμούς του σε αυτόν παραπέμφθηκε από τη Βουλή το 2021 και από το Δικαστικό Συμβούλιο του Άρειου Πάγου το 2022 στο Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο ομόφωνα τον καταδίκασε για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.