Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Βγήκαμε στο αντίθετο ρεύμα και συρθήκαμε στην άσφαλτο»

«Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τροχαίο ατύχημα για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Βγήκαμε στο αντίθετο ρεύμα και συρθήκαμε στην άσφαλτο»

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μηχανή το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με μια ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από την τρομακτική εμπειρία που έζησε στη διαδρομή προς τα Βίλια, όπου σε μια επικίνδυνη στροφή έπεσε από το όχημα, μαζί με τον φίλο του, Ηλία.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων βγήκαν εκτός πορείας και σύρθηκαν στην άσφαλτο για αρκετά δευτερόλεπτα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό. Οι δύο τους κατέληξαν στο αντίθετο ρεύμα, όπου για καλή τους τύχη δεν περνούσε κάποιο άλλο όχημα εκείνη τη στιγμή. Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο influencer έδειξε τις εκδορές που υπέστη σε χέρι και πόδι, ενώ τόνισε πόσο κρίσιμο είναι να φορά κανείς κράνος.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Κοψιάλης: Σάλος με το βίντεο που έβαζαν περαστικούς να μασήσουν γόπες για λεφτά με τον Ευρωβουλευτή Φειδία - Τι έκανε λίγο μετά

Πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης εξήγησε ότι η περιοχή είναι γνωστή για τις επικίνδυνες στροφές, που αποτελούν πρόκληση για τους λάτρεις των μηχανών. Ο δρόμος, όμως, είχε έντονη μυρωδιά από λάδια και βενζίνη, πιθανότατα από κάποιο φορτηγό που παρουσίασε βλάβη και συνέβαλαν ώστε να συμβεί το τροχαίο. Η ανάρτησή του στο Instagram ήταν γεμάτη προειδοποιήσεις προς τους οδηγούς, υπογραμμίζοντας την ευθύνη να παραμένουν προσεκτικοί στους δρόμους.

«14:42 σήμερα, σε μια στροφή στον δρόμο προς Βίλια! Προσοχή σε όλους όσους πηγαίνουν αυτήν τη διαδρομή με τη μηχανή για βόλτα, μιας και αποτελεί πόλο έλξης για τους μηχανόβιους λόγω των στροφών! Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είχε έντονη τη μυρωδιά λαδιών και βενζίνης (χυμένη στον δρόμο, πιθανόν από όχημα-φορτηγό με βλάβη). Σε μία από τις στροφές έπεσα και εγώ με τον Ηλία! Συρθήκαμε στην άσφαλτο για αρκετά δευτερόλεπτα και βγήκαμε με κωλοτούμπες στο αντίθετο ρεύμα (δόξα τω Θεώ δεν περνούσε αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή να μας τεμαχίσει). ΠΡΟΣΟΧΗ, διότι από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεσαι σε κατάσταση που δεν ελέγχεις, με κίνδυνο να χάσεις τη ζωή σου! Να φοράτε ΠΑΝΤΑ κράνος και να προσέχετε! Δεν είμαστε άτρωτοι, δεν είμαστε αθάνατοι, δεν είμαστε θεοί… Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε», σημείωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.