Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν έχουμε κάνει ακόμη αίτηση διαζυγίου! Δεν θέλω...» - Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό και το ξεμπρόστιασμα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Πώς έφτασαν στον χωρισμό και πού βαδίζουν τώρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Δεν έχουμε κάνει ακόμη αίτηση διαζυγίου! Δεν θέλω...» - Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό και το ξεμπρόστιασμα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου που συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο My Style Rocks, απασχόλησε έντονα τα media το προηγούμενο διάστημα. Μπήκε στο ριάλιτι μόδας και από την πρώτη στιγμή μίλησε για τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά - δείτε εδώ το love story τους.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως, η προσωπική της ζωή πήρε διαφορετική τροπή, γι' αυτό και πολλές φορές η ίδια ξεσπούσε σε κλάματα μιλώντας για τον σύζυγό της και την οικογένειά τους. Τον πρώτο καιρό προσπαθούσε να προστατεύσει τι συνέβη, ωστόσο δεν άντεξε και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την απιστία του συζύγου της - δείτε την εδώ.

Ακολούθησαν κι άλλα ξεσπάσματα στην πορεία, καθώς αποκαλύφθηκε και ποια είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Ταχτσίδη - δείτε την εδώ, αλλά για όλα αυτά μίλησε το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου για τον γάμο και το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Δε περίμενα να πάει τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα του διαζυγίου μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ανάρτηση που είχα κάνει, ήταν έκρηξη θυμού. Πίσω από μια έκρηξη θυμού κρύβονται συναισθήματα. Πίσω από τον θυμό, ένας άνθρωπος μπορεί να έχει απογοητευτεί, να έχει πληγωθεί. Εγώ όλα αυτά τα ένιωσα. Ήταν μια έκρηξη θυμού και είπα την αλήθεια, δεν το έκανα για να κακολογήσω τον πατέρα των παιδιών μου. Είμαι και αυθόρμητη.

Μετά από αυτό έχουμε κάνει μόνο ένα ραντεβού στο δικηγόρο. Δεν έχουμε κάνει ακόμη αίτηση διαζυγίου. Είχαμε πάει να μιλήσουμε, να τα συμφωνήσουμε σε κάποια πράγματα. Μετά εκείνος είδε την ανάρτηση που επέτρεψε στη σχέση του να ανεβάσει. Αυτό εμένα με εξόργισε. Αυτή τη κοπέλα την είχε παράλληλα με εμένα. Μετά το χαμό που έγινε, τα βάλαμε κάτω γενικά, φερθήκαμε πολιτισμένα. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε.

Έφυγα από αυτή τη σχέση με αγάπη, δεν έχω χώρο για έχθρες στην καρδούλα μου. Για χάρη του Παναγιώτη άφησα όλη μου τη ζωή, και γι’ αυτό αισθάνθηκα ότι χάθηκε όλος μου ο κόσμος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου όταν μου συνέβη. Ήμουν ταυτόχρονα και σε ένα παιχνίδι, που πραγματικά μπορεί στον κόσμο να φαίνεται καθόμαστε σε ένα σκαμπό και ασχολούμαστε με ρούχα και παπούτσια, αλλά δεν είναι έτσι. Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ απαιτητικό… Με τον Πάνο είχαμε έναν καβγά τον Δεκέμβρη που λόγω εγωισμού κράτησε λίγο, αλλά ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα έφταναν τα πράγματα εδώ. Ποτέ!

Για μένα αυτό ήταν ένας εφιάλτης. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήμουν ερωτευμένη και ήθελα να κρατήσω τον γάμο μου. Είχαμε απλά καβγαδίσει τον Δεκέμβρη και κρατούσαμε ο ένας στον άλλον έναν εγωισμό. Όταν μου έγινε η πρόταση για το My Style Rocks εννοείται τον ρώτησα και μου είπε να κάνω αυτό που θέλω και αυτό με εκφράζει, με γεμίζει και με κάνει να νιώθω άνετα. Μου ότι "ξέρω ότι ό,τι κάνεις το κάνεις τέλεια και αν πας θα σε στηρίξω". Οπότε μπήκα στο παιχνίδι με την ιδέα ότι είναι όλα καλά.

Για κακή του τύχη μου είχε στείλει ένα προφίλ από τη Ρουμανία μήνυμα – που πιθανώς να είναι ψεύτικο, από την ίδια χώρα και πόλη που έπαιζε μπάλα – ότι ο σύζυγός μου έχει άλλη σχέση. Τον ρώτησα και το αρνήθηκε. Δεν τον κακολογώ, μπορεί να μην ήθελε να χαλάσει την οικογένειά του ή να μην σήμαινε κάτι. Συνέχισαν να μου στέλνουν μηνύματα, εικόνες και πληροφορίες και συνέχισα να το ψάχνω, να ρωτάω και όσο ψάχνεις βρίσκεις. Έμαθα την αλήθεια αλλά την έμαθα πολύ αργά. Παραδέχτηκε ότι έχει παράλληλη σχέση τον Μάιο.

Γι’ αυτόν τον άντρα θα έφτανα στην άκρη της γης. Δεν είμαι ακόμα ερωτευμένη. Με τον Παναγιώτη, ό,τι και να γίνει, είμαστε γονείς, όποια κι αν είναι στη ζωή του, όποιος κι αν έρθει στη δική μου ζωή. Τον αγαπάω και ξέρω ότι και εκείνος με αγαπάει. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας ως γονείς πλέον. Ο κύκλος των σχέσεων κλείνει, αλλά η αγάπη μένει. Δε θεωρώ εξαιτίας εκείνης της κοπέλας έγινε ότι έγινε. Αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα μαζί. Είμαστε γονείς, πήγαμε πήραμε μαζί τα σχολικά, φάγαμε μαζί, δεν είμαστε εχθροί… Προσωπικά έχω ξεκαθαρίσει ότι δε θέλω διατροφή, δεν απαιτώ κάτι. Θέλω μόνο να είμαστε εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις μας προς τα παιδιά, να μην έχουμε προβλήματα».