Ματίνα Παγώνη: «Είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου! Όταν έχεις παιδιά...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μπρούνο Τσερέλα

Το ταξίδι του ζευγαριού, οι πρώτες της δηλώσεις για εκείνον και η αναφορά στον πρώην σύζυγό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς επαγγελματικά όλα πηγαίνουν τέλεια, τα παιδιά της καθημερινά την γεμίζουν με χαμόγελα, ενώ παράλληλα ζει και τον έρωτά της με τον Μπρούνο Τσερέλα, με τον οποίο ταξιδεύει συνεχώς ώστε να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί δίπλα του, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει.

Το νέο ζευγάρι, μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Τοσκάνη για διακοπές και φυσικά, δεν έλειψαν οι αναρτήσεις στα social media. Στις φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα από εκεί, η ίδια του έκανε και ερωτική εξομολόγηση, αφού για πρώτη φορά του έγραψε δημόσια "σ' αγαπάω" στα σχόλια.


Οικονομάκου Τσερέλα 'σ'αγαπώ'

Το ταξίδι τους, όμως, έλαβε τέλος και κατά την επιστροφή της ηθοποιού, κάμερες την περίμεναν στο αεροδρόμιο για να αποσπάσουν μία δήλωσή της για τον καλό της και την σχέση τους. Παρόλο που δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική της ζωή, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα συναισθήματά της.

«Πέρασα πολύ ωραία στην Τοσκάνη, πολύ ωραία, παιδιά. Όλα τα όμορφα (όπως και ο έρωτας) μας αλλάζουν και να είμαστε καλά. Να έχουμε υγεία, να περνάμε ωραία στη ζωή μας», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να της γράφουν για τη νέα της σχέση, απάντησε: «Δεν βλέπω τα αρνητικά σχόλια και θεωρώ ότι είναι σε πολύ μικρό ποσοστό. Οπότε εγώ την αγάπη εισπράττω τόσο καιρό και δεν θέλω να μιλήσω για κάτι παραπάνω».

Για την ερωτική εξομολόγηση που έκανε στον Μπρούνο Τσερέλα με το παραπάνω σχόλιο στην ανάρτησή του, είπε απλώς: «Είμαι πάρα πολύ καλά, παιδιά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Σας φιλώ, καλή συνέχεια, γεια σας».

Δείτε επίσης: Το καταπληκτικό σπίτι της Αθήνας Οικονομάκου που είναι σαν ξενοδοχείο

Οι δηλώσεις αυτές της ηθοποιού σχολιάστηκαν στο Πρωινό και μία αιχμηρή αναφορά θέλησε να κάνει η Ματίνα Παγώνη, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Εγώ όντως είμαι φίλη με τη μητέρα του Φίλιππου και με την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά, πρέπει λίγο να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Καλά έκανε και ερωτεύτηκε και να κάνει και μια δεύτερη οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τέτοιο. Εγώ αναφέρομαι στη δημοσιότητα», τόνισε.

Δείτε επίσης: Μητέρα δύο παιδιών από διαφορετικούς γάμους - Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Μπρούνο Τσερέλα και το πολυποίκιλο παρελθόν της